Vacature Docent biologie (2e graads)

Docent biologie (2e graads) in Bleiswijk

Functieomschrijving

Wil jij, als docent Biologie, leerlingen op een enthousiaste en gepassioneerde manier het vak biologie bijbrengen zodat zij hier nu en in de toekomst profijt van zullen hebben?

Per 1 februari 2024 zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste collega biologie voor 0,8 tot 0,9 fte per week.

wat bieden wij jou
  • inschaling volgens Cao van het VO
  • incl. eindejaarsuitkering en vakantiegeld
  • met kans op verlenging en langere tijd
  • Bleiswijk
  • Persoonlijk aanbod trainingen via Randstad
  • 0,8 - 0,9 fte
wie ben jij
  • in het bezit van een 1e of 1e graads bevoegdheid voor Biologie;
wat ga je doen

Iedere leerling heeft een eigen persoonlijke coach. Een coach begeleidt maximaal 15 leerlingen. Hiervoor zijn drie uur per week geroosterd waarin naast een klassikaal coachuur de overige uren worden gebruikt voor de individuele gesprekken met leerlingen. In principe is iedere docent ook coach. Bij voldoende ervaring zetten we je ook nu al graag in als coach.

Daarnaast zijn er twee begeleidingsuren per week, zogenaamde Your Hours, waar leerlingen extra ondersteuning kunnen krijgen of juist kunnen verdiepen op onderdelen die ze leuk vinden.

De huidige uren kunnen in het schooljaar 2024-2025 mogelijk uitgebreid worden. Zodoende is er uitzicht op een mooie fte aan eigen uren.

waar ga je werken

Het werken via randstad biedt meer voordelen dan je denkt. Wij hebben een breed netwerken aan scholen en daarnaast bieden wij zo'n 15.000 trainingen en cursussen aan tot een hoogte van 3.000 euro. Wij helpen je met al je HR-gerelateerde vragen. Wanneer de opdracht bij de school stopt, kijken we samen met je verder naar een nieuwe opdracht. Natuurlijk heb je als docent Biologie recht op:

een salaris conform CAO Onderwijs, inclusief eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, tegemoetkoming in de ziektekosten en vakantiedagen;

wij blijven aan je zijde, bieden begeleiding, feedback en waardevolle inzichten en helpen je graag om sterker terug te komen in je volgende sollicitatie;

als je voor ons start nodigen we je graag uit om aan te sluiten bij Mentorrandstad. Dit is het mentorprogramma voor én door talenten zoals jij. Je wordt gekoppeld aan een andere docent. Je kan sparren, hulp vragen, of bieden aan je buddy.

sollicitatie

In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:docent biologie 2e graad
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via francine.stigter@nl.randstad.com of 06-83020542. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Docent biologie (2e graads) Randstad 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures