Vacature Kwaliteitsfunctionaris

Kwaliteitsfunctionaris in Bleiswijk

Kwaliteitsfunctionaris

Overzicht

Kwaliteitsfunctionaris

Werken alsKwaliteitsfunctionaris in brandveiligheid?
Op zoek naar uitdaging, afwisseling en veelzijdigheid? Word kwaliteitsfunctionaris en steek letterlijk samen met ons dingen in brand. Solliciteer direct en versterk ons team.

Hoe stook je een goed vuurtje? Daar weten we bij Efectis alles van. En om dat vuur binnen te perken te houden, hebben we jou als kwaliteitsfunctionaris nodig. Bij ons help je klanten letterlijk uit de brand.

Waarom werken bij Efectis?

 • Afwisselend : elke dag werk je met andere thema's op het gebied kwaliteit, veiligheid en audits
 • Veelzijdig : de vraagstukken waar jij je over buigt zijn ontzettend divers
 • Uitdagend : je combineert bureauwerk met het ondersteunen van praktijkwerk in onze inbouwhal en brandlaboratorium
 • Leerzaam : je ontwikkelt je talenten optimaal door het geven van trainingen en voorlichting over kwaliteit

De doorslag in onze projecten wordt gegeven door jou

Wat is de impact van een brand op een deur, muur, dak of rolluik? Als kwaliteitsfunctionaris beheer je het kwaliteitsmanagementsysteem, geef je leiding aan het interne auditteam en volg je verbeterpunten op. Je zorgt je dat onze diensten voldoen aan ISO 17025 en ISO 9001 richtlijnen en controleer je dit op regelmatige basis. Tevens stel je kwaliteitsprocedures en -documenten op en onderhoud deze. Je werkt samen met andere afdelingen om de kwaliteit te verbeteren en draagt bij aan het succes van onze organisatie.


Je bent verantwoordelijk voor het geven van interne trainingen en voorlichting over kwaliteit. De functie van kwaliteitsfunctionaris biedt ruimte om je talenten ook op andere vlakken in onze organisatie in te zetten. Zo kun je de functie uitbreiden met taken bijvoorbeeld op het gebied van het beheren van meetinstrumentatie. Samen met je collega's maak je écht impact en creëer je een brandveilige omgeving.

De taken waar jij o.a. verantwoordelijk voor bent:

 • De interne procedures onderhouden en aanpassen indien nodig
 • Ondersteunen van collega's op het gebied van kwaliteit
 • Plannen, organiseren en opvolgen van in- en externe audits
 • Bedenken hoe we onze veiligheid kunnen behouden en uitbreiden voor nu en in de toekomst
 • Overleggen met- en adviseren van je collega's, zoals projectleiders over veiligheid en gezondheid
 • Bedenken hoe je jouw en ons werk makkelijker en beter kan organiseren door voorstellen te doen en te implementeren

Enthousiast, betrokken en georganiseerd: dit ben jij

Om een goede kwaliteitsfunctionaris te zijn, moet je een goede bagage hebben aan analytisch en probleemoplossend vermogen en ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen. Ervaring in brandveiligheid is een voordeel, maar niet noodzakelijk. Een succesvolle kwaliteitsfunctionaris heeft zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden en kan schakelen tussen de verschillende afdelingen en stelt de juiste vragen.

Wat nog meer:

 • MBO - of HBO werk- en denkniveau
 • Opleiding in de richting van kwaliteitsmanagement, of een gelijkwaardige opleiding
 • Kunnen werken in een organisatie met ISO 17025 accreditatie
 • Eventueel ervaring met kalibratie- en meetapparatuur (pré)
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Fixatie op details, zodat niets jou ontgaat

Zo wakkeren we het vuur in jou aan

We weten maar al te goed dat we niet alles zelf kunnen doen. Met zo'n 300 deskundige, enthousiaste collega's buigen we ons dagelijks over zeer uitlopende vraagstukken. We hebben hiervoor een uniek, groot scala aan testfaciliteiten en moderne computersimulatiemiddelen. Het werk dat we doen is serieus en daar horen ook serieus goede arbeidsvoorwaarden bij.

 • Salarisrange van € 3.500,- tot € 5.500,- br/m inclusief uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder 33 vakantiedagen, een laptop en telefoon. Salarisrange is afhankelijk van de combinatie van taken
 • Tegemoetkoming in je reiskosten
 • De mogelijkheid tot een ziektekostenverzekering met collectieve kortingen
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Regelmatig actieve teamuitjes

De werkzaamheden die we uitvoeren zijn uniek en leer je voornamelijk in de praktijk. Daar nemen we dan ook ruim de tijd voor. Je volgt intern een opleiding van ongeveer een jaar, waarin je steeds meer zelfstandig de rol van kwaliteitsfunctionaris en eventuele andere taken op je neemt.


OVER EFECTIS

Met meer dan 300 medewerkers is Efectis de grootste organisatie gericht op brandveiligheid in Europa. De Efectis Group heeft vestigingen in Nederland, Frankrijk, Turkije en Groot-Brittannië. Naast deskundig en enthousiast personeel beschikt Efectis over een uniek en enorm scala aan beproevingsfaciliteiten en over moderne computersimulatiemiddelen. De vraagstukken die op Efectis afkomen zijn zeer uitlopend: reconstructies van branden voor forensisch onderzoek, full-scale proeven aan blussystemen in tunnels, rookverspreidingssimulaties in parkeergarages en het ontwikkeling van nieuwe teststandaarden.

Efectis wereldwijdFunctie:kwaliteitsfunctionaris
Startdatum:21-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Efectis Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Kwaliteitsfunctionaris Efectis Nederland 21-01-2024

Bekijk ook andere vacatures