Vacature Sanitair en Liften Monteur

Sanitair en Liften Monteur in Zoetermeer

Sanitair en liften Monteur adminproerg 2023-11-20T12:25:30+00:00

Liften Monteur

Wij zoeken monteurs die het leven van mensen met een beperking een stukje makkelijker willen maken! Ben jij een handige vakman die graag opgeleid wil worden tot liften en/of sanitair monteur én wil bijdragen aan een goed doel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Jij gaat bij onze klanten langs voor het monteren van ergonomische hulpmiddelen waardoor het dagelijkse leven voor onze klanten een stukje makkelijker gaat worden. Met een bedrijfsauto vol spullen, ga je bij de klant aan de slag. Bij de klant zorg je er voor dat alles goed werkt en netjes is gemonteerd. Jij geeft de klant instructies voor het gebruik van de hulpmiddelen en adviseert hoe deze het beste onderhouden kan worden. Wanneer je klaar bent maak je de administratie in orde en bel je met de planning om door te geven dat je de klus geklaard hebt!

Wie ben jij?

 • Een ervaren vakman die het leuk vindt om te monteren
 • Je bezit kennis op het gebied van sanitaire voorzieningen en/of hebt vaardigheid in het gebruik van diverse gereedschappen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je woont in een straal van 50 KM vanaf Zoetermeer

Waar kom je te werken?
Pronk ergo te Zoetermeer is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking. Verdeeld over een 4-tal vestigingen dragen onze specialisten zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector.

Wist je dat?

 • Onze medewerkers gemiddeld 12 jaar bij ons blijven werken!
 • We een informele sfeer hebben, korte communicatielijnen en uitstekende arbeidsomstandigheden bieden.
 • Je een bedrijfsbus tot je beschikking krijgt.
 • We leuke bedrijfsuitjes organiseren.
 • Onze klanten zeer dankbaar zijn.
 • Bij ons maakt iedereen het verschil, jouw mening telt!

Klaar om aan de slag te gaan?
Neem dan snel contact op met van Personeelszaken via of stuur een mail naar .Functie:sanitair & liften monteur
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pronk Ergo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Sanitair en Liften Monteur Pronk Ergo 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures