Vacature HR Support Officer

HR Support Officer in Rotterdam

Over Mazars

 • Vanzelfsprekend
 • Over Mazars
  • Vanzelfsprekend

HR support officer

Professional

Staff & support

HBO

Rotterdam

Vast

Ben jij, als young professional, op zoek naar een werkomgeving waarin jij in korte tijd veel kunt leren? Dan dagen wij je graag uit om bij te dragen aan het succes van ons HR support team!

Wat breng je mee?

 • Onlangs afgestudeerd aan het HBO, in de richting van Human Resource Management
 • Je bent nauwkeurig, integer en kunt planmatig werken
 • Enthousiasme en servicegerichtheid
 • Kritische blik

Wat bieden wij?

Als young professional ligt de wereld aan jouw voeten. Dat je nog niet precies weet waar jouw specialisme ligt is voor ons geen probleem! We geven je de ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om jouw eigen weg te bepalen tot de professional die je wilt worden. Met jouw talenten en persoonlijkheid ben je een aanvulling op het bestaande team.
Zoals je mag verwachten van een professionele organisatie bieden we passende arbeidsvoorwaarden. Hierbij een greep uit ons aanbod:

 • Startsalaris van € 2.800 en een premievrij pensioen
 • 28 vakantiedagen en één vrij in te vullen diversiteit dag (op basis van 40 uur)
 • Een goede werksfeer in een betrokken en hecht team
 • Uitstekende opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Mobiele telefoonregeling, thuiswerkvergoeding, onbelaste internetvergoeding
 • Eenmalige bonus van € 500 voor starters op de arbeidsmarkt
 • De kans om eigen werk-privé balans te creëren door tijd en plaats onafhankelijk je werkdag in te delen

Wat ga je doen?

Als HR Support Officer bij Mazars werk je in een hecht team van 35 HR professionals en draag je op meerdere gebieden bij aan de HR dienstverlening aan onze medewerkers.

Je houdt je in de kern bezig met de afhandeling van alle administratieve HR processen van indiensttreding tot en met uitdiensttreding. Daarnaast ondersteun je de HR Business Advisors bij operationele vraagstukken. Ook het adviseren van medewerkers en het management met vragen over de arbeidsvoorwaarden en de administratieve handeling hiervan vallen binnen jouw verantwoordelijkheid. Dit doe je samen met 5 andere HR support collega's en zorgen jullie als team ervoor dat dit alles gebeurt in een gestroomlijnd proces. Hierbij stellen wij het erg op prijs als jij ideeën hebt die eraan bij kunnen dragen dat processen nog efficiënter kunnen verlopen.

"Met mijn collega's zet ik me iedere dag in om nieuwe talenten te vinden voor Mazars. Geen week is hetzelfde: er is een goede afwisseling tussen contact met stakeholders en kandidaten, events organiseren of events bezoeken die door studieverenigingen of scholen worden georganiseerd. De afgelopen tijd mocht ik naar het Mazars Talent Acquisition Seminar in Berlijn, maakte ik 150 starters/stagiaires/werkstudenten blij met een nieuwe baan en waren er meer dan 80 events waar ik aan deelnam of die ik organiseerde. Ik krijg veel vrijheid en bouw een mega netwerk op door alle studenten en collega's die ik spreek door heel mijn eigen regio heen."

Denise van Wijk, Talent Acquisition Specialist (Campus )

Waarin maken wij het verschil?

Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht in een team waarin je elkaar kent en je mag meedenken over de organisatie. Je krijgt een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht en je komt terecht in een betrokken en hecht team waar een goede werksfeer heerst. Daarnaast is er volop ruimte voor het volgen van interne en externe vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen.
Binnen onze organisatie vinden we het belangrijk om onze maatschappelijke rol samen met onze collega's serieus te nemen. Daarom krijgt iedere Mazariaan de mogelijkheid om jaarlijks 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Mazars Foundation.

9 vestigingen in Nederland

1.300 medewerkers in Nederland

Actief in 95+ landen

Percentage man/vrouw: 58% / 42%

Gemiddelde leeftijd: 35

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan komen we graag met je in contact. Wil je nog niet solliciteren, maar eerst wat meer weten of een kop koffie/thee drinken om kennis te maken? Neem dan contact op met via .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. #LI-KV1Functie:hr support officer
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. HR Support Officer Mazars 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures