Vacature HR-Adviseur

HR-Adviseur in Rotterdam

Werken bij

 • Waarom GSR?

Ben jij die zelfstandige, mensgerichte HR-professional die een bijdrage wil leveren aan goed christelijk onderwijs in de Randstad?

Voor onze scholen in Rotterdam en Rijswijk zoeken wij een ervaren

HR-adviseur (0,6 fte)

Vanuit onze kernwaarden Nieuwsgierigheid , Resultaat , Geloof delen en Liefde werken we op de GSR aan goed christelijk onderwijs op alle onderwijsniveaus. Gemotiveerde en tevreden medewerkers zijn daarbij cruciaal. Als HR-adviseur ontwikkel je samen met het directieteam lange termijn HR-plannen en bewaak je de uitvoering. Je adviseert teamleiders over personele zaken zoals verzuim, functioneren en ontwikkeling van hun mensen. Je begeleidt het verzuimtraject van langdurige zieke collega's en zit het periodieke overleg met de bedrijfsarts voor. Je wordt administratief ondersteund door je collega's van team support.

In de afgelopen jaren is het beleid rondom personeel en organisatie (P&O) geprofessionaliseerd. Aan jou de taak om dit verder uit te werken, want er liggen nog genoeg uitdagingen op o.a. het vlak van gezondheidsbeleid, organisatieontwikkeling en professionalisering. Je werkt nauw samen met de , directeur onderwijs en manager bedrijfsvoering en maakt deel uit van het directieteam.

Kortom, je bent zowel strategisch, tactisch als operationeel bezig. Het is een mooie en gevarieerde uitdaging waarin veel ruimte is om zelf initiatieven te nemen. Je werkplek is in Rotterdam en je bent daarnaast regelmatig te vinden op onze locatie in Rijswijk. Je rapporteert aan de .

Wat vragen we van jou?

 • Ruime ervaring als HR-professional, binnen of buiten het onderwijs;
 • Dienstverlenende, mensgerichte, resultaatgerichte instelling;
 • Lerend en reflectief vermogen;
 • Organisatiesensitiviteit;
 • Je laat je inspireren door Gods Woord en geeft zo invulling aan je rol als identiteitsdrager op de school. Je kunt het identiteitsdocument van de GSR ondertekenen.

Wat bieden we?

 • Een zelfstandige HR-functie waarin je veel ruimte krijgt om initiatieven te nemen
 • Een geweldig team collega's om mee samen te werken
 • Inschaling in schaal 11 CAO VO
 • Schoolvakanties grotendeels vrij
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VO

Werken bij de GSR | wie zijn wij?

Werken bij de GSR betekent dat jij meewerkt aan de toekomst en groei van de leerlingen. Daarnaast is er ook ruimte om te werken aan je eigen groei: we moedigen je aan om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door te leren van collega's of middels het leerplatform E-wise. Onze kernwaarden Liefde , Nieuwsgierigheid , Resultaat en Geloof delen staan niet alleen op papier, maar zijn onze leidraad bij alles wat te doen. Onze school heeft ca. 1.300 leerlingen en 160 medewerkers op twee locaties.

Interesse?

Spreekt deze functie en werkplek jou aan? Reageer dan zeker. Dat kan via ons sollicitatieformulier onderaan deze pagina of je kunt je CV en motivatiebrief mailen naar t.a.v. dhr. , . Vermeld in je brief wat je motivatie is om voor christelijk onderwijs te kiezen. Neem dan contact op met mevr. A (Annelies) van der Maarl, P&O adviseur (T. / ).

Reageren kan tot en met 10 juni 2024.Functie:hr adviseur
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. HR-Adviseur G.S.R. 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures