Vacature Compensation & Benefit Specialist - Compensation & Benefit Specialist

Compensation & Benefit Specialist - Compensation & Benefit Specialist in Rotterdam

Compensation & Benefit Specialist

Ben jij de expert op C&B gebied? Zorg jij er graag voor dat onze arbeidsvoorwaarden up to date-, juist geïmplementeerd- en in de organisatie bekend zijn? Dan hebben wij voor jou de perfecte uitdaging.

Wat bieden wij?
Als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij vanuit onze F&F CAO natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een contract voor 32 tot 40 uur per week;
 • De mogelijkheid om je werktijden flexibel (en hybride) in te delen;
 • 26 vakantiedagen én 6 adv-dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • De beschikking over een bedrijfsauto of een volledige vergoeding voor het OV;
 • Een laptop en telefoon;
 • Een thuiswerkvergoeding van €2,00 per thuisgewerkte dag;
 • Daarnaast ontvang je een pensioenregeling, winstdelingsregeling, korting op zorgverzekering, en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. Wil je meer weken over Sodexo als werkgever? Kijk dan vooral op onze <WEBSITE> en lees meer over onze normen en waard, dé Sodexo cultuur en uiteraard persoonlijke verhalen van onze collega's


Waar ga je het doen?
Deze vacature is in de basis op ons hoofdkantoor in Rotterdam maar kent een hybride insteek. Kortom, deels thuiswerken is zeker een optie. We zoeken daarbij een fijne collega die ons leuke HR team komt versterken.

Wat neem je mee?
De afwisseling tussen korte termijn acties en lange termijnplannen geven jou energie. Je hebt vernieuwende ideeën, kunt goed vooruitdenken en hebt tegelijkertijd oog voor detail. Verder ben je communicatief sterk (zowel schriftelijk als mondeling). Een stevige gesprekspartner en doortastend wanneer dat nodig is. Je hebt oog voor verschillende belangen en je kan anderen meenemen in je verhaal. Daarnaast werk je zelfstandig aan vraagstukken en projecten, maar wel in afstemming met diverse collega's.

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke (C&B) rol;
 • Je werkt accuraat, planmatig en je bent in staat om het overzicht te houden. Ervaring met het werken met (diverse) CAO's is een pré;
 • Je hebt goede kennis van Excel.


Functie:compensation & benefit specialist
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Compensation & Benefit Specialist – Compensation & Benefit Specialist Sodexo 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures