Vacature Groepsleerkracht

Groepsleerkracht in Zoetermeer

Menu

Wie zoeken wij?
Een leerkracht voor groep 8 die de zwangerschapsverlof van onze collega kan vervullen. Je weet een veilig klimaat te behouden en hebt oog voor ieder kind. Je werkt graag samen met collega's en werkt gestructureerd. Je wilt kinderen helpen de wereld te ontdekken.

Wat ga je doen?
De basis ligt bij het lesgeven in groep 8 op donderdag en vrijdag. Daarnaast komen daarbij alle taken rondom de klas, de communicatie met ouders en de vergadering binnen jouw domein. Wil je in een werkgroep ergens aan meedenken, dan mag dat natuurlijk!

Jij beschikt over:

 • Een HBO diploma.
 • Diploma leraarondersteuner (Associate degree) of bereid deze opleiding te volgen.
 • Ervaring in het onderwijs.
 • Leerjaar 1+2 PABO.
 • Communicatieve vaardigheden.
 • Inlevingsvermogen.

Wij bieden jou:

 • Eindejaarsuitkering.
 • Pensioenregeling bij het ABP.
 • Vakantietoeslag.
 • Studie- en ontwikkelingsmogelijkheden o.a. via de Unicoz Academie.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team.
 • Mogelijkheid tot coaching.
 • Mogelijkheid tot contract op een school binnen het bestuur.

Interesse?
Kom bij ons werken! We hebben een gezellig, open en direct team. We staan voor goed onderwijs en willen ervoor zorgen dat elke leerling met genoeg kennis en vaardigheden de wereld in stapt om deze verder te ontdekken.

KC Het Palet

Samen de wereld ontdekken!


2718 BZ Zoetermeer

Kindcentrum Het Palet is vernieuwend. Wij willen leerlingen die opgroeien in deze tijd van verandering een stevige basis meegeven voor hun toekomst. We streven ernaar de talenten van onze leerlingen optimaal te ontwikkelen, zodat ze goed uitgerust zijn met de juiste handvatten om hun rol in de maatschappij tot een succes te maken. School moet voor de leerlingen een veilige basis zijn waar rust en structuur heerst.

'Samen de wereld ontdekken' is ons motto. Binnen ons kindcentrum staat het ontdekken van de wereld en van jezelf centraal. We bieden de basisvaardigheden aan door middel van effectieve directe instructie (EDI), waarbij wij op papier werken en daarnaast digitale middelen inzetten om op individueel niveau aan te sluiten. Naast de basisvaardigheden werken we aan onze pijlers: Wetenschap & Techniek, Kunst & Cultuur en Bewegend Leren & Sport. We werken aan de hand van thema's waarbij de leerlingen ontdekkend en onderzoekend leren. We leren de leerlingen ook de meerwaarde van het samenwerken, naast het zelfstandig werken. Gedrag, zelfredzaamheid en emoties zijn ook van belang om met elkaar te bespreken op de basisschool. De Kanjertraining is een methode die de leerlingen preventief leert om te gaan met verschillen in gedrag, emoties en omgang met elkaar.

Door al deze ingrediënten samen te voegen, zijn wij ervan overtuigd dat alle leerlingen aan het eind van groep 8 klaar zijn om de wereld verder te ontdekken met een goed gevulde rugzak vanuit de basisschool.

Hier herken je ons aan:


- Ontdekkend en onderzoekend leren a.d.h.v. onze pijlers en methodes


Kim Vlaardingerbroek

+31

Taco - ONC

Taco is een enthousiaste 29-jarige geschiedenisleraar bij Unicoz. In het nieuwe onderwijs eerder bekend als 'Mens...

Wendy - KC De Entree

In de kleurrijke wereld van onderwijs en ontwikkeling ontmoeten we vandaag een bijzondere vrouw, Wendy...

Unicoz Onderwijsgroep | Bredewater 4 2715 CA Zoetermeer

T: | E: info@unicoz.

Functie:groepsleerkracht
Startdatum:24-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unicoz Onderwijsgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Groepsleerkracht Unicoz Onderwijsgroep 24-12-2023

Bekijk ook andere vacatures