Vacature Financieel Medewerker Debiteuren

Financieel Medewerker Debiteuren in Benthuizen

Je bekijkt:

Financieel Medewerker Debiteuren- en Crediteurenadministratie

Je werkzaamheden

Voor onze vestiging in Benthuizen zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker Debiteuren- en Crediteurenadministratie die een zorgvuldige en goed georganiseerde financiële administratie voert en openstaande betalingen opvolgt.

Bij leggen en onderhouden we al generaties lang de belangrijke verbindingen voor gas, water, elektriciteit en telecom. We zijn een krachtige speler in de wereld van boven- en ondergrondse kabels en leidingen, en we staan bekend als een betrouwbare en sociale partner. Daarnaast zijn we altijd bezig met het bedenken van innovatieve en duurzame oplossingen waarmee we een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland.

De waarden van sluiten naadloos aan op die van de Van Gelder Groep. Dit was één van de redenen dat in januari 2024 is overgenomen en wij verder gaan als zelfstandig onderneming binnen de Van Gelder Groep.

Jouw nieuwe rol

Als Financieel Medewerker Debiteuren- en Crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het beheren en bewaken van de debiteuren en het invullen van onze verplichtingen richting de crediteuren. Je werkt nauw samen met jouw collega's op de vestiging en jouw collega's van de Financiële Administratie op het kantoor in Benthuizen en ons hoofdkantoor in Ede.

Bij debiteurenbeheer is het van belang dat relaties tevreden blijven, zodat uitstaande rekeningen bijtijds worden betaald. Ondertussen moeten onze leveranciers, onderaannemers en andere crediteuren op tijd betaald worden om goede partners te behouden. Jij bent dus een belangrijk onderdeel van een goed georganiseerde en functionerende financiële administratie!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het:

 • Verwerken van inkoopfacturen;

 • Zorgen voor tijdige betalingen aan leveranciers;

 • Versturen en het volgen van openstaande betalingen;

 • Onderhouden van contact met zowel leveranciers als klanten;

 • Uitvoeren van aanverwante administratieve taken.

Dit breng je mee

Als Financieel Medewerker Debiteuren- en Crediteurenadministratie ben je georganiseerd en proactief. Je werkt gestructureerd en houdt een nette administratie bij. Daarnaast ben je niet bang om de telefoon op te pakken om zowel leveranciers als klanten te bellen. Je bent in staat de communicatiestijl aan te passen op zowel jouw interne als externe contacten.

Verder beschik je over:

 • Een MBO-4 diploma in een financiële vakrichting;

 • Kennis van boekhoudkundige principes;

 • Goede communicatieve vaardigheden;

 • Ervaring met Metacom is een pré, maar niet verplicht.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar denk je wel dat je geschikt zou zijn voor de functie? We horen graag van je! We kijken verder dan alleen de functie-eisen: we vinden het belangrijk dat je binnen ons team in Benthuizen past.

Dit mag je van ons verwachten

Je wordt onderdeel van een sterk en sociaal team in een groeiende organisatie. Deze groei brengt elke dag nieuwe uitdagingen met zich mee, die jij met jouw team tegemoet gaat. Er zijn daarom ook volop kansen om met onze organisatie mee te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen.

Daarnaast krijg je ook:

 • Een mooi salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;

 • Dankzij de CAO Metaal en Techniek heb je recht op 25 Vakantie- en 13-ADV dagen;

 • Een laptop en telefoon van de zaak;

 • Interne opleidingsmogelijkheden;

 • Een prettige en open werksfeer waar de lijntjes kort zijn;

 • Een gezellig en hardwerkend team op onze vestiging in Benthuizen.

Solliciteer!

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Sander Bogaards via telefoon/ WhatsApp of mailen naarFunctie:financieel medewerker debiteuren
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Financieel Medewerker Debiteuren Van Voskuilen Woudenberg 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures