Vacature Erfgoedexperts

Erfgoedexperts in Rotterdam

Onderzoek en verken onze Erfgoedcollectie

Bibliotheek Rotterdam nodigt onderzoekers en organisaties uit om gebruik te maken van onze Erfgoedcollectie, waaronder de wereldberoemde Erasmuscollectie en de beeldcollectie Atlas Van Stolk. Een enorme bron aan kennis en inspiratie. De collecties zijn een uitstekende basis voor academisch onderzoek, tentoonstellingen, historische projecten en educatieve programma's.

Samen verder met onze erfgoedexperts

De conservatoren van Bibliotheek Rotterdam staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het vinden van de juiste materialen en informatie voor jouw project. Elk item in de Erfgoedcollectie vertelt een uniek verhaal dat ons helpt om het verleden te begrijpen en verbindingen te leggen met het heden. Samen houden we de geschiedenis levend en verkrijgen we nieuwe inzichten die bijdragen aan ons begrip van de wereld waarin we leven.

Explore our Heritage Collection

The Rotterdam Library invites researchers and organisations to explore and make use of our ten different Heritage Collections, including the world-famous Erasmus collection and the Atlas Van Stolk image collection. An incredible source of knowledge and inspiration. These unique materials are an excellent source for academic studies, exhibitions, historical projects and educational programmes.

Bibliotheek Rotterdam

ContactFunctie:erfgoedexperts
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Erfgoedexperts Gemeente Rotterdam 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures