Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 03-02-2024

Commercieel Medewerker Binnendienst in Zoetermeer

werken bij de
technische groothandel

Essential

Full Time

Commercie

Je kiest voor een carrière bij een puur Nederlands familiebedrijf: Oosterberg, een snelgroeiende groothandel en distributeur van elektrotechnische producten en materialen. Onze klanten zijn onder meer elektriciens, installateurs, productiebedrijven en bedrijven met een eigen technische dienst. Wij bedienen ze met snelle, betrouwbare levering van de benodigde artikelen door onze eigen wagens en chauffeurs. Wat ons vooral onderscheidt is de persoonlijke, betrokken manier waarop wij met onze relaties meedenken en ze adviseren over manieren om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Wij leveren topservice van eerste contact tot facturatie en blijven ook daarna betrokken meedenken. Altijd met volledige inzet en plezier. Want werken met en bij Oosterberg moet vooral leuk zijn. Voor de klant, voor je collega's én voor jou.

Waarom wil je werken als commercieel medewerker bij Oosterberg?

"Bij Oosterberg is de sfeer betrokken en open. Collega's staan voor elkaar klaar, en we voelen hier echt als een familie. Medewerkers voelen zich thuis en werken samen als team. In de binnendienstfunctie is klantcontact van essentieel belang. Hier bouw je sterke klantrelaties op en bied je oplossingsgerichte hulp. Bij Oosterberg krijg je veel vrijheid en vertrouwen in je werk, waardoor je zelf kan kiezen hoe jij je resultaten behaalt. We zijn flexibel en staan open voor inspraak. Kortom, werken als binnendienst medewerker bij Oosterberg betekent een aangename en ondersteunende werkomgeving, waarin je je eigen succes kunt vormgeven. Plezier in je werk staat voorop, voor jou, je collega's, en onze klanten."

Wij werken graag mee aan de loopbaan van enthousiaste, ambitieuze mensen. Of je nu schoolverlater bent of al jarenlange ervaring hebt… als je wilt blijven leren en groeien ben je welkom bij onze succesvolle elektrotechnische groothandel.

Heb jij ideeën over het aanknopen en verdiepen van relaties en commerciële klantondersteuning? Vind je het leuk om met creatieve oplossingen professionals te helpen hun werk sneller, beter en efficiënter te doen? Heb je bovendien affiniteit met technologie en elektronische toepassingen? Kom dan bij Koninklijke Oosterberg werken als

Wat houdt de functie in?

Je bent de schakel tussen onze ervaren accountmanagers van de buitendienst en onze klanten. Die komen met vragen over producten, willen een offerte voor een groot bouwproject of hebben hulp nodig bij een bestelling via de website. Jij helpt ze aan de telefoon, online en aan de balie met concrete antwoorden, stelt tegenvragen en geeft suggesties over alternatieve oplossingen voor hun project, eventueel na overleg met onze leveranciers. Waarbij je natuurlijk ook scherp let op de kansen om de bestelling uit te breiden met andere relevante artikelen. Vervolgens zorg je dat hun bestellingen intern goed verwerkt worden en dat wij met onze eigen chauffeurs snel aan de vraag voldoen. Concrete taken zijn verder:

 • buitendienst ondersteunen met benaderen van klanten en maken van afspraken;
 • verzamelen van klant- en marktinformatie (bijvoorbeeld koopgedrag);
 • bewaken van orderverwerking in overleg met de klanten;
 • beantwoorden kritische vragen en behandelen en oplossen van klachten;
 • offertes nabellen om de klant nét dat laatste zetje te geven om ons de opdracht te gunnen.

Welke kwaliteiten zoeken wij?

Ervaring mag, ambitie moet

Wij zijn op zoek naar gedreven commercieel talent met sterke focus op de klant. Geen gladde praatjesmakers, maar mensen die willen leren hoe je een relatie aan je bindt door kwaliteit te leveren. Jij wilt carrière maken in accountmanagement en snapt dat je daarom moet gaan werken bij een succesvol groeiend bedrijf dat jou verder wil helpen. Belangrijke kwaliteiten zijn:

• mbo-functioneringsniveau met technisch-commerciële ervaring of affiniteit;
• communicatieve kracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor;
• grote interesse voor sales en relatiemanagement, onverwoestbaar positieve instelling;
• creatief en innovatief, niet bang om verrassende ideeën in de groep te gooien.

Wat kunnen wij jou bieden?


Functie: commercieel medewerker binnendienst Startdatum: 01-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Commercieel Medewerker Binnendienst 01-02-2024


Functie:commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fedet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Commercieel Medewerker Binnendienst Fedet 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures