Vacature Verkoopmedewerker Tuinmeubelen

Verkoopmedewerker Tuinmeubelen in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 23-12-2023

Verkoopmedewerker Tuinmeubelen in Zoetermeer

Verkoopmedewerker tuinmeubelen

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een enthousiaste verkoopmedewerker

Wij zoeken jou!

Houd je net als de seizoenen van afwisseling op je werk? Werk je het liefst met een hecht team van collega's? Dan zijn wij opzoek naar jou! Intratuin Zoetermeer heeft per direct een verkoopmedewerker voor de afdeling tuinmeubelen nodig die iedere klant met een glimlach ontvangt.

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag op onze tuinmeubelen afdeling. Jij vindt het heerlijk om de hele dag met klanten in gesprek te zijn en jouw expertise met hen te delen. Of het nu gaat om de nieuwste loungesets voor het terras of de bijbehorende accessoires; jij voorziet iedereen van persoonlijk advies. Mede onder jouw hoede ziet de afdeling er picobello uit en verlaten onze klanten de winkel met een grote glimlach. In september wordt de afdeling omgebouwd naar onze beroemde kerstafdeling. Zo is er steeds weer iets nieuws waar je je volledig in kunt vastbijten om het tot een groot succes te maken. Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • O ver goede communicatieve vaardigheden beschikt;
 • 38 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief wisselend weekenddag, aantal feestdagen en eventuele koopavonden) .

En verder?

Het team van Intratuin Zoetermeer is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur (minimaal één weekenddag per week);

 • Salaris conform CAO Retail Non-Food;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

 • Een nog fijnere personeelskorting van 30% in ons restaurant de 'Eten in de Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 69 vestigingen (55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; werken bij Intratuin is niet alleen groen maar ook nog eens super leuk!

Solliciteren

Is dit jouw droombaan?
Functie: verkoopmedewerker tuinmeubelen Startdatum: 22-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 38 - 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Verkoopmedewerker Tuinmeubelen Intratuin 22-12-2023


Functie:verkoopmedewerker tuinmeubelen
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Verkoopmedewerker Tuinmeubelen Intratuin 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures