Vacature Manager Beauty & Wellness

Manager Beauty & Wellness in Bleiswijk

Medewerker wellnessrituelen (24 - 32 uur)

  • Part time
  • Bleiswijk
  • 3 uur geleden geplaatst
  • Elysium

De uitdaging
Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness, dat is waar het om draait in ons wellnessresort. Veel van onze gasten kiezen ervoor hun dagje wellness compleet te maken met één van onze rituelen. Jij weet als geen ander hoe je een gast volledig in de watten kunt leggen door middel van onze unieke wellnessrituelen. Denk hierbij aan een klankschaalritueel, het banja ritueel, het sakura ritueel en het rozen ritueel.
Als medewerker wellnessrituelen doe je niets liever dan ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben en optimaal kunnen genieten. De gast maakt kennis met onze heerlijke producten. Tijdens en na het wellnessritueel adviseer jij ze over de producten die ze hebben gebruikt. Je begeleid ze tijdens de sessie en je kan goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en speelt hier op een persoonlijke en spontane manier op in. Door jouw enthousiaste en persoonlijke benadering zorg je ervoor dat gasten graag nog eens terugkomen in ons resort voor een heerlijke mini-vakantie. Als onze gasten volledig ontspannen en met een glimlach de behandelruimte weer verlaten dan is jouw missie geslaagd.

Waar ga je werken?
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige sfeer geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn. Elysium is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur.


Wat zijn de taken van een medewerker wellnessrituelen? - Verantwoordelijk voor een correcte omgang met gasten; - Gereed maken te gebruiken apparatuur en hulpmiddelen; - Medeverantwoordelijk voor een representatieve werkomgeving; - Uitleggen van de behandeling en bespreken eventuele wensen; - Uitvoeren van diverse wellnessrituelen; - Signaleren van tekortkomingen/defecten; - Adviseren en toelichten resultaten aan floormanager; - Beheren van gebruiks-en verbruiksvoorraad.

Past dit bij jou? - Jij legt graag mensen in de watten; - Ervaring vinden we niet zo belangrijk, enthousiasme, motivatie en een proactieve houding wel; - Je vindt hygiëne belangrijk en je houdt je aan de hygiënenormen; - Je hebt een MBO+ werk en denkniveau; - Je bent gastvrij en weet mensen snel op hun gemak te stellen; - Je straalt rust en kalmte uit; - Je bent flexibel om in wisselende diensten te draaien; - Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Kans om alles van het vak te leren; - Ruimte om door te groeien; - Unieke interne trainingen; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uitmaken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Getagd als: Elysium

Manager beauty & wellness (40 uur)

Elysium

Bleiswijk

  • Full time
  • 3 uur geleden geplaatst

Elysium

Bleiswijk

  • Full time
  • 4 uur geleden geplaatst


Functie:manager beauty & wellness
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Manager Beauty & Wellness International Wellness resorts 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures