Vacature Teamleider Tuincentrum

Teamleider Tuincentrum in Aldtsjerk

Teamleider Tuincentrum

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een teamleider voor de afdeling buitentrend en buitenpotterie

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kartrekker met oog voor het team, commercie en natuurlijk de klant. Heb jij affiniteit met groen en trends en w il je iedere dag omgeven worden door planten én collega's met een groen hart. Heb jij de skills om een team aan te sturen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Intratuin Zevenhuizen heeft per direct een teamleider voor de afdeling buitentrend en buitenpotterie nodig.

Wat ga je doen?

Als teamleider voor de afdeling buitentrend en buitenpotterie ben je werkzaam op onze gecombineerde afdeling. Bij de buitentrend zijn vooral de producten waarmee de tuin, terras en balkon wordt aangekleed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuinposters, tuinbeelden, (Solar)verlichting maar ook mooi gedekte tafels. De buitenpotterie is de afdeling waar je alles voor bomen/planten een pot of bak kunt vinden. Werken op deze afdeling is spierballen nodig hebben, aangezien er dagelijks vele pallets met zware potten de winkel in gaan. Samen met jouw team ga je voor het hoogst haalbare resultaat. Je coacht jouw medewerkers naar de beste prestaties en bent verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van de afdeling. Verder maak je de leukste en meest creatieve pot- en sfeer combinaties en ben je op de hoogte van de laatste trends en vertaal je dit door naar de afdeling. Daarnaast staat onze klant centraal en geeft je onze klanten eerlijk en passend advies over de producten. Je denkt mee over mogelijke verbeteringen van jouw afdeling. Om dit alles te kunnen doen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • O ver goede communicatieve vaardigheden beschikt;
 • Leidinggevende skills bezit;
 • 38 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief wisselend weekenddag, aantal feestdagen en eventuele koopavonden) .

En verder?

Het team van Intratuin Zevenhuizen is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:


 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur (minimaal één weekenddag per week);

 • Salaris conform CAO Retail Non-Food;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

 • Een nog fijnere personeelskorting van 30% in ons restaurant de 'Eten in de Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 65 vestigingen (52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; werken bij Intratuin is niet alleen groen maar ook nog eens super leuk!


Solliciteren

Is dit jouw droombaan?

Functie:teamleider tuincentrum
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Teamleider Tuincentrum Intratuin 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures