Vacature Verkoopmedewerker Tuinartikelen

Verkoopmedewerker Tuinartikelen in Aldtsjerk

Verkoopmedewerker Tuinartikelen

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een enthousiaste verkoopmedewerker voor de afdeling Tuinartikelen en Tuingereedschap

Wij zoeken jou!

Heb jij affiniteit met tuingereedschap, verlichting en meststoffen? En werk je het liefst met een hecht team van collega's? Dan zijn wij opzoek naar jou! Intratuin Zevenhuizen heeft per direct een verkoopmedewerker voor de afdeling tuinwinkel nodig die iedere klant met een glimlach ontvangt.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker voor de afdeling tuinwinkel ben jij iemand die onze klanten met een vriendelijke lach kan adviseren over tuingereedschap, verlichting en meststoffen. D e grote variatie op deze afdeling maakt het werken op deze afdeling interessant. Het ene moment sta je bij een snoeischaar terwijl je het volgende moment een heel watergeefsysteem of verlichtingsplan uitwerkt voor de klant. Door deze afwisselende taken is dit een boeiende afdeling om voor te werken. Je zorgt voor een optimale presentatie van de producten uit het assortiment door een goede, nette en verzorgde opstelling van de artikelen voorzien van de juiste informatie en prijzen. Tevens zorg je voor sfeer en beleving op deze afdeling door middel van aantrekkelijke product presentaties. Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • Verkopen en adviseren je tweede natuur is;
 • O ver goede communicatieve vaardigheden beschikt;
 • Minimaal 24 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief wisselend weekenddag, aantal feestdagen en eventuele koopavonden) .

En verder?

Het team van Intratuin Zevenhuizen is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 24 of 32 uur (minimaal één weekenddag per week);

 • Een passend salaris conform CAO Retail Non-Food;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van 38 uur;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

 • Een nog fijnere personeelskorting in ons restaurant 'Eten in de Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 65 vestigingen (52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!

Is dit jouw droombaan?

Functie:verkoopmedewerker tuinartikelen
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Verkoopmedewerker Tuinartikelen Intratuin 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures