Vacature Commercieel Medewerker

Commercieel Medewerker in Zoetermeer

Meer dan 50 jaar ervaring

Zoek jij een uitdagende job om jouw commerciële (en technische) skills in de praktijk te brengen? Ben je enthousiast, heb je relevante werkervaring of ben je net afgestudeerd in de richting van commercie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct voor de functie commercieel medewerker bij , een functie waarin je samen met je nieuwe collega's passende oplossingen voor onze klanten biedt en mooie projecten gaat realiseren.

is dé specialist in grootkeukens en biedt de foodprofessional een complete inrichting aan (maatwerk)oplossingen rondom grootkeukens. maakt onderdeel uit van Sligro Food Group (SFG).

Je gaat deel uitmaken van een team calculatoren en tekenaars, werkzaam in ons kantoor in Zoetermeer. Op deze afdeling verzorgen wij alles rondom offertes, ondersteunen we sales bij het opbouwen en engineeren van projecten en zijn we verantwoordelijk voor de margebewaking. Kortom, je wordt een bouwsteen van het bedrijf.

Er heerst een informele teamsfeer waar enthousiasme en initiatief erg worden gewaardeerd. Middels jouw commerciële en proactieve houding weet je in te spelen op de wensen van de interne en externe klant. Vanuit jouw functie leg je verantwoording af aan de teamleider calculatie.

Taakomschrijving

 • Afstemming met alle betrokken (interne) partijen zoals sales, inkoop en toeleveranciers
 • Maken van verkoopoffertes en bijbehorende calculaties in Microsoft Dynamics Business Central
 • Bewaking en verwerking van alle binnenkomende aanvragen (beheren van interne en externe deadlines)

Dit verwachten wij van jou

Naast een relevante afgeronde MBO-4 of HBO opleiding is het een pré als je werkervaring hebt in een soortgelijke functie. Maar wij enthousiasmeren kandidaten ook als zij ervaring hebben in aangrenzende functies zoals calculator, accountmanager binnendienst, inside sales of technisch commercieel medewerker binnendienst.

Verder zijn pro-actief, accuraat en zelfstandig werken eigenschappen die jou perfect omschrijven. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij cijfermatig inzicht en planmatig werken van belang is. Je bent sociaal en communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamisch team waarbij er ruimte is voor eigen inbreng in een met jou meegroeiende functie. Van ons kan je goede begeleiding verwachten om kennis van de producten en branche te vergaren.

Wij bieden:

 • Tijdelijk contract met zicht op omzetting naar vast;
 • Marktconform salaris
 • Passie voor grootkeukens en food
 • Wij opereren in een unieke branche welke je in de praktijk moet leren, wij zullen dan ook tijd en energie steken in het opleiden en begeleiden hierin
 • Toegang tot onze Sligro en Academy

Soort dienstverband:

 • Fulltime, Bepaalde tijd

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Vakantiegeld


Functie:commercieel medewerker
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bouter via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Commercieel Medewerker Bouter 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures