Vacature Saunameester

Saunameester in Bleiswijk

Saunameester (24 - 32 uur)

  • Part time
  • Bleiswijk
  • 2 maanden geleden geplaatst
  • Elysium

De uitdaging
Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness, dat is waar het om draait in ons wellnessresort. Als saunameester ben je werkzaam op ons saunaplein. Je bent "de meester" als het draait om kennis en ervaring op het gebied van sauna's. Je deelt graag jouw expertise met de gasten en overziet alles wat er gebeurd in ons mooie resort. Jij bent het aanspreekpunt voor onze gasten en geeft rondleidingen om ze kennis te laten maken met de verschillende sauna's en de faciliteiten. Iedere gast krijg van jouw net dat beetje extra aandacht tijdens deze dag ontspanning.

Gedurende de dag verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden, zoals het bijvullen van het scrubzout en douchegel, en het droogmaken van vloeren. Een sauna niet op orde? Onmogelijk want jij hebt daar jouw oog voor detail al langs laten gaan. Alle sauna's scoren hoog op netheid, hygiëne en temperatuur en de natte ruimtes zijn gedurende de dag altijd piekfijn in orde voor onze gasten.

Naast het netjes houden van het resort en het waarborgen van de veiligheid worden er bij ons dagelijks opgietingen gegeven. Als saunameester wordt het jouw nooit te heet onder de voeten want je bent namelijk 2 á 3 keer per dag te vinden in één van de sauna's voor een goede voorbereiding en uitvoering van deze opgietsessies. Klinken rustgevende schalen jouw ook als muziek in de oren? Dat komt dan goed uit want er worden binnen ons wellnessresort ook nog klankschaalsessies gegeven, waar jij als saunameester verantwoordelijk voor bent.

Waar ga je werken?
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige sfeer geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn. Elysium is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur.

Wat zijn de taken van een saunameester? - Verantwoordelijk voor een correcte omgang met gasten; - Gereed maken te gebruiken apparatuur en hulpmiddelen; - Medeverantwoordelijk voor een representatieve werkomgeving; - Uitleggen van van de opgietsessies; - Uitvoeren van diverse opgietingen; - Signaleren van tekortkomingen/defecten; - Adviseren en toelichten resultaten aan floormanager; - Beheren van gebruiks-en verbruiksvoorraad.

Past dit bij jou?
- Jij legt graag mensen in de watten;
- Je bent spontaan, attent en hebt een groot gevoel voor gastvrijheid;
- Je vindt hygiëne belangrijk en je houdt je aan de hygiënenormen;
- Je bent gastvrij en weet mensen snel op hun gemak te stellen;
- Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in deze functie;
- Je bent flexibel om in wisselende diensten te draaien.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Kans om alles van het vak te leren; - Ruimte om door te groeien; - Unieke interne trainingen; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uit maken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .

ElysiumFunctie:saunameester
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Saunameester International Wellness resorts 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures