Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Aldtsjerk

Verkoopmedewerker BBQ afdeling

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een verkoopmedewerker met passie voor BBQ's

Wij zoeken jou!

Ben jij een echte BBQ fan? Weet jij van de verkoop "een feestje" te maken? En werk je het liefst met een hecht team van collega's? Dan zijn wij opzoek naar jou! Intratuin Zevenhuizen heeft per direct een verkoopmedewerker voor de BBQ afdeling nodig die iedere klant met een glimlach ontvangt.

Wat ga je doen?

Grote delen van de dag ben je met klanten in gesprek om jouw expertise en passie voor het barbecueën te delen. Want jij weet als geen ander de veelzijdigheid van barbecueën te benutten en te laten zien dat barbecueën onderdeel is van een mooi buitenleven. Je trakteert onze klanten regelmatig op een BBQ demonstratie met de nieuwste bbq-snufjes en technieken. Verder zorg je voor een optimale presentatie van de producten uit het assortiment door een goede, nette en verzorgde opstelling van de artikelen voorzien van de juiste informatie en prijzen. Tevens zorg je voor sfeer en beleving op deze afdeling door middel van aantrekkelijke product presentaties. Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • Verkopen en adviseren je tweede natuur is;
 • O ver goede communicatieve vaardigheden beschikt;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief wisselend weekenddag, aantal feestdagen en eventuele koopavonden) .

En verder?

Het team van Intratuin Zevenhuizen is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 32 of 38 uur (minimaal één weekenddag per week);

 • Salaris conform CAO Retail Non-Food;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van 38 uur;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

 • Een nog fijnere personeelskorting van 30% in ons restaurant de 'Eten in de Proeftuin'.Functie:verkoopmedewerker
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Verkoopmedewerker Intratuin 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures