Vacature Bakker

Bakker in Bleiswijk

Rotterdam Schiebroek Peppelweg

Voor onze winkel in Schiebroek aan de Peppelweg zijn wij op zoek naar een scholier die het leuk vindt om in een sfeervolle omgeving iets bij te verdienen en werkervaring op te doen.
Je werkt samen met je collega's aan een goede klantbeleving in de winkel en in het knusse horecagedeelte. Hierbij let je er op dat alles netjes en schoon is, de klanten goed worden geholpen en geïnformeerd worden over ons assortiment. Natuurlijk leren we je ook producten (af) te bakken!

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent minimaal beschikbaar op zaterdag en in vakanties.
  • Je bent klantvriendelijk, positief en vindt het niet erg om hard te werken.

Wie zijn wij?

Bakker Ammerlaan is nog een echt familiebedrijf. Al meer dan 125 jaar staan ambacht, kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel. De gezellige kleine teams zorgen voor de positieve sfeer waar onze winkels om bekent staan.Functie:bakker
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bakker Ammerlaan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Bakker Bakker Ammerlaan 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures