Vacature Iemand

Iemand in Zevenhuizen Zh

Pachten/Runnen horeca

Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste man, vrouw of een koppel die samen met ons de horeca op onze jachthaven gaat runnen.
Wij zoeken iemand die in de rustige uren zelfstandig werkt en dus ook de (kleine) keuken met lunchkaart voor zijn rekening neemt en in de drukke uren een team kan aansturen. Iemand die het terras kan lopen maar ook een lunchbuffet of groepsborrel kan voorbereiden.
Ons pand met terras aan het water beschikt over een volledige horeca vergunning en willen wij gerund zien van ongeveer eind maart tot eind oktober, liefst 3 a 4 dagen per week, maar in ieder geval de meeste weekenden en natuurlijk feestdagen zoals hemelvaartsdag en pasen.
Wij zoeken iemand of een koppel met horeca ervaring op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het horeca deel op onze jachthaven kan eventueel op termijn worden gepacht, maar er zijn verschillende constructies te bedenken zodat je nu al zoveel mogelijk zelfstandig de dagelijkse zaken runt.
Ben jij zelfstandig, vriendelijk, proactief, leiding gevend, flexibel, ondernemend, goed verzorgd, beschikbaar 5 tot 7 maanden per jaar (zeker ook weekenden!)), heb jij horeca ervaring en je sociaal hygiëne diploma?
Heb jij leuke ideeën om ook de daluren invulling te geven?
Email/app/bel:
/


Geen producten aanwezig


Het haventerrein heeft afgelopen jaren weer vorm en functie gekregen, zo is er een afspuitplaats, speeltuin, stallingterrein, loods en nieuwe golfbreker met loopdek gecreerd en veel opgeruimd en gecultiveerd.
Het eetcafe 'Dock of the bay' is dit jaar vaker open en er zijn geregeld activiteiten, evenementen en feestjes!

Over ons Sinds eind 2014 zijn wij (Joey Smit en ) de trotse eigenaar van Jachthaven Rottemeren.
Ik (Joey Smit) ben geboren en getogen op een zeiljacht en heb altijd al een grote liefde voor de watersport gehad. Samen met mijn vriendin () en 2 kids zien wij in Jachthaven Rottemeren onze toekomst en een gezellig trefpunt in de gemeente Zuidplas.

Contact personen:
Havenmeester: Joey
Administratie en horeca: Maayke
E:Functie:iemand
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jachthaven Rottemeren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Iemand Jachthaven Rottemeren 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures