Vacature Horeca-topper

Horeca-topper in Zevenhuizen Zh

Net even iets groter en drukker dan de plas in Nesselande is op een steenworp van die plas de jachthaven Rottemeren.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste man, vrouw of een koppel die samen met ons de horeca op onze jachthaven gaat runnen.

Wij zoeken iemand die in de rustige uren zelfstandig werkt en dus ook de (kleine) keuken met lunchkaart voor zijn rekening neemt en in de drukke uren een team kan aansturen. Iemand die het terras kan lopen maar ook een lunchbuffet of groepsborrel kan voorbereiden.

Ons pand met terras aan het water beschikt over een volledige horeca vergunning en willen wij gerund zien van ongeveer eind maart tot eind oktober, liefst 4 dagen per week, maar in ieder geval de meeste weekenden en natuurlijk feestdagen zoals hemelvaartsdag en pasen.

Wij zoeken iemand of een koppel met horeca ervaring op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het horeca deel op onze jachthaven kan niet worden gepacht, maar er zijn verschillende constructies te bedenken zodat je zoveel mogelijk zelfstandig de dagelijkse zaken runt.

Wij houden van een 'groene' keuken met verse producten, een fris vega(n) assortiment en vlees alleen van goede kwaliteit.
Ben jij zelfstandig, proactief, leiding gevend, flexibel, ondernemend, goed verzorgd, beschikbaar 5 tot 8 maanden per jaar (zeker ook weekenden!)), heb jij horeca ervaring en je sociaal hygiëne diploma?

Heb jij leuke ideeën om ook de daluren invulling te geven?

Stuur een bericht waarin je jezelf (of jullie) voorstelt naar

7 februari 2024

3 REACTIES

 1. Ed voogt 15 januari 2022 Bij 10:59

  Ben al 25 jaar horecatopper bij cafe't fust op stadhuisplein in rotterdam daarvoor 17 jaar porto bello rotterda ben op zoek naar nieuwe uitdaging dit lijkt mij een perfect vervolg van mijn carriere !

 2. Ed voogt 15 januari 2022 Bij 11:00

  Heerlijk aan het water!

 3. Redactie16 januari 2022 Bij 14:51

  Dank voor uw bericht! U kunt reageren via .

  Redactie Nesselande.infoFunctie:horeca topper
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jachthaven Rottemeren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Horeca-topper Jachthaven Rottemeren 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures