Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok in Bleiswijk

Medewerker spoelkeuken (30 - 40 uur)

  • Full time
  • Bleiswijk
  • Elysium

De uitdaging
Gasten laten genieten van een dagje ontspanning, daar hoort lekker eten en drinken bij. Onze gerechten en dranken worden smaakvol gepresenteerd, dat betekent dus ook dat ons glaswerk, bestek en servies blinkend schoon is. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Ben je op den duur toe aan een nieuwe uitdaging? Bijvoorbeeld als keukenhulp of in de bediening? Dan helpen we je dat graag mogelijk maken.

Ervaring vinden wij niet het belangrijkste. De juiste instelling wel! Je bent onderdeel van een gezellig en hardwerkend keukenteam. Ook hen ondersteun je, want koken kan niet zonder schone pannen en potten.

Waar ga je werken?
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige sfeer geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn. Elysium is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur.

Wat zijn de taken van een medewerker spoelkeuken? - Voorspoelen van servies; - Tijdig aanvullen van afwasmiddel; - Verrichten gebruiksonderhoud spoelmachine; - Verzamelen en afvoeren keukenafval; - Opruimen servies, glaswerk, bestek en keukenmaterialen; - Afwassen van gereedschappen en overig vaatwerk.

Past dit bij jou? - Je hebt de juiste mentaliteit, bent gemotiveerd, enthousiast en positief; - Je weet van aanpakken want in de keuken is het soms flink aanpoten; - Je bent flexibel en hebt er geen problemen mee dat je de ene keer op dinsdag werkt en de andere keer op zaterdag of op een feestdag; - Ondanks dat je misschien geen ervaring hebt spreekt het werken in de horeca jou wel aan.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Ruimte om door te groeien; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uit maken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .

Elysium

Bleiswijk

  • Part time
  • 2 maanden geleden geplaatst

Zelfstandig werkend kok (40 uur)

Elysium

Bleiswijk

  • Full time
  • 2 maanden geleden geplaatst

Elysium

BleiswijkFunctie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Zelfstandig Werkend Kok International Wellness resorts 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures