Vacature Casemanager Dementie

Casemanager Dementie in Zoetermeer

Casemanager Dementie Zoetermeer - Werken bij Vierstroom

Je solliciteert nu voor Casemanager Dementie Zoetermeer -

Interesse in een stageplek/leerplek?

Hierbij gaat u akkoord met de Privacy voorwaarden van Vierstroom.**

Je solliciteert nu voor Casemanager Dementie Zoetermeer -

Casemanager Dementie Zoetermeer - HBO Diploma/Bachelor's

bouwen solliciteer vandaag

Casemanager

Zoetermeer

24 - 36 uur

Wij zijn koploper op het gebied van wijkverpleging. We vernieuwen met betrokken medewerkers die lef en creativiteit tonen. Dit doen wij door samen te werken in de wijk en daarbuiten. Zo dragen wij met zorg en innovaties bij aan de autonomie van onze cliënten. Graag breiden wij ons team Casemanagers Dementie in de regio Zoetermeer uit met twee extra Casemanagers.


Als casemanager dementie ben je het aanspreekpunt voor de cliënten en hun naasten gedurende het hele ziekteproces. Vanuit die rol bouw je ook echt een band op. Zo bied ik ondersteuning, begeleiding en advies op maat en help bij het regelen van de juiste zorg. Het is een uitdagende, zelfstandige functie waar geen dag hetzelfde is." (Machteld, Casemanager Dementie, werkgebied Zoetermeer)


Wie ben jij?

Je maakt deel uit van een lokaal samenwerkingsverband dat zich richt op thuiswonende mensen met dementie en hun naasten. Gedurende het hele traject vanaf een eerste signaal of diagnose tot aan opname in een woonvorm voor mensen met dementie of overlijden heb jij een ondersteunende en coördinerende rol. Als Casemanager Dementie werk je veel solitair en zelfstandig, als team vinden we het heel belangrijk om samen op te trekken en daarom starten we meestal gezamenlijk met elkaar de werkdag. In je werkzaamheden ga je uit van de vraag en de leefgewoonten van de cliënt en zijn naasten. Ieder mens is uniek en ieder mens doet ertoe. Als Casemanager Dementie ondersteun je de cliënt en zijn naasten om te leren omgaan met het ziekteproces. Je staat naast de cliënt en zoekt aansluiting met zowel de cliënt als zijn naasten. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zijn eigenheid behoudt en houdt vast aan de mens die er voor ons toe doet. Je doet dat door te analyseren wat er precies aan de hand is zonder te oordelen of te veroordelen. Betrouwbaarheid, deskundigheid en vasthoudendheid is waar we voor staan om mensen met dementie te ondersteunen. Je bent een echte vraagbaak voor de cliënt en zijn naasten, je weet veel van sociale kaart en de wet en regelgeving.

Wat wij bieden

 • Een arbeidsovereenkomst vanaf 24 uur per week, direct voor onbepaalde tijd.
 • Werken bij een organisatie die door onze eigen collega's al vier jaar op rij is verkozen tot 'Beste Werkgever'.
 • Een opleiding Casemanagement Dementie bij een landelijk erkend instituut, wanneer je deze nog niet hebt gevolgd.
 • Een inschaling volgens CAO VVT. Voor een Casemanager Dementie is dat minimaal FWG50 (maximaal € 4.370, 94), met uitloop naar FWG55 (maximaal € 4.906,49), op basis van het aantal jaren werkervaring. Daarnaast bouw je maandelijks 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering op.
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn waarbij wij 50% van de premie voor onze rekening nemen.
 • Ook fijn: de faciliteiten en werkomstandigheden zijn bij ons goed geregeld. Je kunt o.a. rekenen op een surface en smartphone, werken op vaste dagen èn je krijgt desgewenst de beschikking over een Batavus Cura elektrische fiets. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
 • Wij bieden onze collega's alle kansen om zichzelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget van € 400,- per jaar.

Wat wij vragen

 • Naast het diploma HBO Verpleegkunde ben je eventueel in het bezit van een aanvullende opleiding Casemanagement Dementie, gevolgd bij een landelijk erkend instituut, of bent je bereid deze te volgen. Heb jij een diploma HBO Social Work en heb je specifiek affiniteit met psycho geriatrische problematiek dan nodigen we je ook uit om te reageren.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep en een groot inlevingsvermogen en je bent nauw betrokken bij de ontwikkelingen in je vakgebied.
 • Jij bent als Casemanager degene met de helikopterview waarbij je alle belangen kunt overwegen en overstijgend kunt denken. Hiernaast heb je ervaring met het opzetten van een netwerk en uitgebreide kennis van de sociale kaart.
 • Je bent een gedreven professional die verantwoordelijkheid pakt en graag meebouwt aan de doorontwikkeling van onze organisatie.
 • Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt binnen onze organisatie en plezier hebt in je werk.
 • Je kunt je werk prima uitvoeren op de fiets, maar het is prettig wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs en auto.

Over Vierstroom Zorg Thuis

Door alle veranderingen in de zorg kan het idee ontstaan dat alles alleen nog maar om het verlenen van basiszorg draait. Wij merken juist dat cliënten langer thuis willen wonen en daar zelf de regie over willen houden. Dat gaat niet altijd vanzelf. Dat vraagt om mensen die complexe zorg kunnen bieden, die verantwoordelijkheid durven nemen en vooral iets voor anderen willen betekenen. Bij Vierstroom Zorg Thuis werken we daar graag aan. Elke dag weer. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en zijn trots op het werk wat we doen. Met 41 wijkteams en ruim 600 collega's in de regio Woerden, Gouda en Zoetermeer maken we iedere dag het verschil voor onze cliënten. Dit zijn er ruim 4000 per maand. Naast de reguliere wijkzorg zijn we dus ook gespecialiseerd in mensen met dementie. We hebben vier teams van casemanagers dementie en 3 ontmoetingscentra. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende (zorg)functie. We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct via de 'solliciteer direct' button op onze website of stuur je cv en motivatiebrief naar . Doe dit vóór 31 mei 2024. We gaan graag met jou in gesprek en we zijn nieuwsgierig naar jou als persoon. We streven er naar om in de eerste 2 weken van juni de eerste gesprekken te plannen.

Wil je meer informatie of even sparren over wat wij je kunnen bieden? Neem dan gerust contact op met Casemanager Machteld van Rosmalen op of met Marie-Claire van der Horst op .

Voor een dienstverband bij Vierstroom Zorg Thuis zijn een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij referenten onderdeel van de sollicitatieprocedure.

De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Van luisterend oor tot helpende hand

Machteld werkt vol toewijding als casemanager dementie voor Vierstroom Zorg Thuis in regio Zoetermeer. Met ruim 32 jaar ervaring in de zorg, onder meer als wijkverpleegkundige, zet zij haar kennis en kunde in voor cliënten en hun naasten die te maken krijgen met deze progressieve ziekte.


Wij staan altijd open voor talent.Functie:casemanager dementie
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4370 – 4906
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Casemanager Dementie Vierstroom 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures