Vacature Logopedist Ambulante Behandeling

Logopedist Ambulante Behandeling in Rotterdam

Logopedist ambulante behandeling TOS

Reageer t/m 3 juni 2024 Solliciteer direct

Logopedist ambulante behandeling TOS

Vacaturenummer: 1716043

 • 16 - 24 uur

 • HBO

 • Reageer t/m 3 juni 2024

De missie van Auris

Als je doof of slechthorend bent of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt, heeft dat invloed op wie je bent en op je rol in de samenleving. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Dit doen wij vanuit Zorg en Onderwijs. Wij bieden onder andere onderzoek en diagnostiek in onze Audiologische Centra, behandeling op de behandelgroepen, ambulante behandeling in gezinnen, ambulante dienstverlening binnen het regulier onderwijs, voorlichting en Consultatie & Advies. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig .

Waar ga je werken

Auris Ambulante Behandeling biedt ondersteuning aan kinderen met een TOS, hun ouders/verzorgers, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Je werkgebied is regio West, o.a. Gouda, Dordrecht, Rotterdam en Goeree-Overflakkee. Er wordt hierin zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw eigen woonplek. Je ontmoet je collega's op onze locatie in Rotterdam Zuid, maar bent ook onderweg of werkt thuis. Je hebt voor een groot deel de vrijheid om je eigen planning te maken en kunt hierdoor goed rekening houden met je werk-privé balans. Dinsdag is wel een verplichte werkdag, vanwege overlegmomenten.

Binnen Auris werken wij evidence informed. Er vindt onderzoek plaats en is veel ruimte voor ontwikkeling en het uitproberen van verbetermogelijkheden. Hierin werken wij Auris breed samen met de verschillende afdelingen. Dit biedt mogelijkheden om naast je ambulante werkzaamheden, deel te nemen aan projecten.


Wat ga je doen

De Koninklijke Auris Groep richt zich op de communicatieve ontwikkeling van het jonge kind. Wil jij hier een actieve rol in spelen? Houd je van afwisseling, advisering, coaching en flexibiliteit? Dan hebben wij deze unieke baan voor jou!

Je biedt behandeling aan (jonge) kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) met als doel de ontwikkelingskansen van deze kinderen te bevorderen, zowel binnen de thuissituatie als daarbuiten. Je werkt met kinderen met een TOS en hun ouders/ verzorgers, de kinderopvang of peuterspeelzaal. Verder geef je voorlichting, consultatie/ advies en behandeling aan kinderen op de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Sommige kinderen verblijven op en een behandelgroep van Auris en vanuit jouw expertise ben je in staat om de vertaalslag te maken tussen de behandelgroep en het steunsysteem rondom het kind.

Je bent actief betrokken bij interdisciplinaire overleggen om vanuit jouw kennis en ervaring elk kind zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een logopedist in de functie van ambulant behandelaar voor 16-24 uur per week. Kan ons team straks op jou rekenen?


 • Bij start van je nieuwe baan een volledig verzorgde tweedaagse als onderdeel van onboarding

 • Een baan waarin je werkt met en voor een interessante en boeiende doelgroep

 • Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%) en goede pensioenregeling

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou:

 • samenwerking in een enthousiast, multidisciplinair team
 • een zelfstandige, leuke baan met ruimte voor initiatieven in een zich ontwikkelende en lerende organisatie
 • afwisselende werkzaamheden
 • een inspirerende werkomgeving
 • de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
 • invloed op de indeling van je werkzaamheden
 • deskundigheidsbevordering (waaronder gebarenscholing)
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 55, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een tijdelijk dienstverband, vooralsnog voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vast aanstelling

Wie ben jij

Jij bent een Logopedist die houdt van uitdaging en afwisseling. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde HBO-opleiding logopedie
 • ervaring met de behandeling van gezinnen en cliënten met auditieve en/ of communicatieve problemen is een pré
 • gedegen kennis van de communicatieve ontwikkeling van kinderen met een TOS
 • de beschikking over goede contactuele eigenschappen en goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid
 • respect voor de eigen verantwoordelijkheid van ouders/ verzorger in de opvoedsituatie
 • een flexibele werkinstelling
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • rijbewijs, auto

Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Je hebt tot en met 3 juni de tijd om te reageren. De gesprekken plannen wij zo snel mogelijk na de sluitingsdatum.

Solliciteren bij Auris

Het sollicitatietraject bij Auris loopt via onderstaande stappen. Hiermee willen we zo veel mogelijk te weten komen over jou, maar laten we je ook kennismaken met ons.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk tot aan de deadline die in de vacaturetekst genoemd wordt. We beoordelen je cv en motivatie op de genoemde functie-eisen.

Dit kan telefonisch zijn, of per mail.

Eerste gesprek

Er volgt een kennismakingsgesprek op locatie over jouw ervaring, interesses en wat we elkaar te bieden hebben.

Je start jouw loopbaan bij Auris met een tweedaagse onboarding op een externe locatie.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of wil je meer weten over werken bij Auris?

WERKEN BIJ AURIS.

© 2024 Werken bij AurisFunctie:logopedist ambulante behandeling
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Logopedist Ambulante Behandeling Koninklijke Auris Groep 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures