Vacature Begeleider EMB

Begeleider EMB in Leiderdorp

Begeleider EMB Nieuw Buitenzorg Leiderdorp

20 - 32 uur | € 2.393,- tot € 3.360,- (FWG 35) | Tijdelijk contract, met intentie tot een vast contract

Ben jij toe aan een mooie en nieuwe uitdaging?
Kom dan kennismaken op onze locatie, dus geen motivatiebrief of CV, maar kom gewoon langs voor een lekkere bak koffie en we gaan samen in gesprek over de mogelijkheden!

Jouw werkplek
Nieuw Buitenzorg is een intensieve zorglocatie waar mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) wonen. Daarnaast wordt dagbesteding en logeren geboden. De bewoners zijn tussen de 8 en 60 jaar. Naast zorgmedewerkers en verpleegkundigen zijn er fysiotherapeuten, gedragsdeskundigen, een logopediste en hbo verpleegkundigen werkzaam. Op Nieuw Buitenzorg worden de zintuigen van bewoners continu geprikkeld. Ze kunnen hier onder andere snoezelen en muziek luisteren in een speciale muziekruimte. Er wordt gewerkt volgens de goed leven principes van het LACCS programma.

Samen met je collega's bied je warme zorg en stimulerende activiteiten aan de bewoners. Je zorgt dat ze zich gezien, gehoord, gewaardeerd en gekoesterd voelen. Je biedt de dagelijkse zorg, verricht risicovolle handelingen en stimuleert de bewoners om het beste uit zichzelf te halen. Je bereidt maaltijden voor en draagt bij aan een prettige dagbesteding voor de bewoner.
De bewoner staat voor jou centraal. Je volgt het ritme van de bewoners en geniet als zij genieten. Je werkt methodisch, op basis van de hulpvraag en het ondersteuningsplan. Ondanks je nauwe band met de cliënten ben je in staat professionele afstand te bewaren. Als begeleider ben je lid van het team op een van woningen op de locatie. Ook is er de mogelijkheid om als flex-begeleider over meerdere woningen te worden ingezet. Je draagt vanuit je professionele deskundigheid bij aan de borging en verbetering van de kwaliteit van de zorgverlening aan de bewoners. Ben jij op zoek naar een uitdagende en fijne werkomgeving waar je echt wat kunt betekenen voor kwetsbare mensen? We horen graag van je!


Dit ben jij
Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding op het gebied van zorg en welzijn. Anderen omschrijven jou als een positief en open persoon. Je gaat proactief en oplossingsgericht te werk, bent ontwikkelingsgericht, weet op de juiste manier te anticiperen in verschillende situaties, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor. Het werkpatroon is onregelmatig en er zijn dag, avond, nacht en weekenddiensten. Je rooster wordt gemaakt aan de hand van jouw beschikbaarheid en te werken uren.

Philadelphia biedt jou

  • Minder regels, meer vrijheid: zodat jij kunt doen wat echt belangrijk is. Want als professional weet jij toch het allerbeste wat er nodig is?
  • Ruimte om te groeien, zoals jij 't wilt: wat jouw talent en ambitie ook is. Met ons Leerhuis en de vele opleidingsmogelijkheden is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Voordelen die je gelukkig maken: om het beste uit jezelf en de cliënt te halen is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij helpen je hierbij. Van fitnessen met voordeel tot een fietsregeling of coaching. Kies wat jij wil.
  • Heb jij een goed idee? Wij luisteren graag! Als innovatieve zorgorganisatie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze begeleiding te verbeteren. Heb jij de ideeën én het lef om nieuwe dingen te proberen? Samen maken we het mogelijk.

Enthousiast geworden?
Vertel waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 5 juni 2024.
Neem dan contact op met , manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer


Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Begeleider EMB Nieuw Buitenzorg Leiderdorp

Adres

Wilddreef, 1, 2352 CD, Leiderdorp


Begeleider EMB

14 - 19 uren, 26 - 31 uren, 20 - 25 uren

mbo niveau 3, mbo niveau 4

FWG 35 (min € 2393,- en max € 3360,-)

Sluitingsdatum 5 juni 2024

Vacaturenummer: 4920

-de Bondt
Manager Zorg & Begeleiding

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:begeleider emb
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2393 – 3360
Uren per week:26 – 31

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Begeleider EMB Philadelphia Zorg 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures