Vacature Psychologie en Orthopedagogiek Stageplaatsen

Psychologie en Orthopedagogiek Stageplaatsen in Leiden

Stageplaatsen

Voor de masterstage Klinische psychologie heeft GGZ Rivierduinen voor diverse locaties een samenwerkingsovereenkomst met de Universiteit Leiden. Deze stageplekken (niet geschikt voor Neuro Klinische studenten) bij locatie Katwijk, Lisse, Voorhout en Leiden worden gereserveerd voor studenten van de Universiteit Leiden. Zij kunnen zich aanmelden voor de stageplekken binnen GGZ Rivierduinen op uitnodiging van de staf van de Clinical Psychologie Master van de Universiteit Leiden, aanmelding vervolgens via secretariaat van de afdeling . Het behalen van een BAPD-aantekening is niet mogelijk. Wel een verklaring psychodiagnostiek ten behoeve van een LOGO-verklaring.

Beschikbaar voor Masterstudenten van alle universiteiten:

  • Voor klinische stageplekken op onze polikliniek Volwassenen locatie in Gouda kun je per e-mail informeren en solliciteren bij : .
    Ieder jaar start één stageplek in maart (sollicitatieperiode is de maand september) en één in september (sollicitatieperiode is de maand maart) voor 32 uur per week gedurende 6 maanden.
  • Polikliniek Kristal locatie in Gouda en Leiden biedt de mogelijkheid om een BAPD-aantekening te halen. Ook een klinische onderzoekstage behoort tot de mogelijkheden. Affiniteit met/open staan voor de doelgroep volwassen mensen met psychiatrische klachten en een verstandelijke beperking is een must.

Voor de masterstages Orthopedagogiek en Ontwikkelingspsychologie bij GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd heeft GGZ Rivierduinen een samenwerkingsovereenkomst met de Universiteit Leiden. Studenten van andere universiteiten komen niet in aanmerking. Werving en selectie: de gehele selectie vindt plaats door de universiteit. Binnen GGZ Rivierduinen vindt eveneens een gesprek plaats met de geselecteerde kandidaten.

Info over de stageplekken bij onze locaties: Voorhout, Katwijk en Lisse.

Doelgroep
Cliënten behoren tot de zorgprogramma's Stemming- en Angststoornissen en Persoonlijkheidsproblematiek.

Setting
Polikliniek en Dagbehandeling

Leeftijd van de cliënten
Tussen de 18 en 75 jaar

Stageduur
De stage duurt 6 maanden. In deze periode is de stagiair 24 uur per week aanwezig.

De stageperiodes lopen van: - februari tot en met juli; - mei tot en met oktober; - augustus tot en met januari; - november tot en met april.

Werken bij GGZ RivierduinenFunctie:psychologie & orthopedagogiek stageplaats
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Psychologie en Orthopedagogiek Stageplaatsen GGZ Rivierduinen 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures