Vacature Tandartsassistent Job

Tandartsassistent Job in Nootdorp

A verification link has been sent to your email:


IntroductieWeet jij hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling? En wil jij graag de beste mondzorg leveren aan onze patiënten? Dan is de rol van tandartsassistent bij Dental Clinics Nootdorp iets voor jou!AlsAls tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten.
Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aanleveren van de benodigde instrumenten.
Daarbij werk je nauw samen met de rest van je team om te zorgen dat het tandheelkundige proces soepel verloopt.OrganisatieWij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland.
We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit.
Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond.
Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.
Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.FunctieJe kunt goed samenwerken én prima zelfstandig werken.
Je hebt goede sociale vaardigheden en bent patiëntgericht:
je weet hoe je iedere patiënt, van jong tot oud, geruststelt.
Ook als iemand zenuwachtig is.Daarnaast heb je slechts een paar woorden van de tandarts nodig om te begrijpen wat je moet doen.Verder herken jij je hierin:
Je hebt bij voorkeur een opleiding tot tandartsassistent afgerond en al enige ervaring als tandartsassistent.Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.Ervaring met softwaresysteem Exquise is een pré.AanbodWe hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer.
Deze positieve werkomgeving helpt ons de beste zorg te bieden aan onze patiënten.
Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!BijBij Dental Clinics is alles goed geregeld.
We lopen voorop in de branche, werken met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere richtlijnen.Daarnaast bieden we:
Een salaris tussen de €2.201,94 en €2.820,81 per maand, o.B.V.
38 uur per week.Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals onze eigen TopMondzorg Academy met diverse online modules.Doorgroeimogelijkheden zoals het volgen van een opleiding tot (paro) preventie-assistent.SollicitatieEnthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met via .Functie:tandartsassistent
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2201 – 2820
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Tandartsassistent Job Dental Clinics Nederland 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures