Vacature HBO Stagiair Pedagogisch Medewerker

HBO Stagiair Pedagogisch Medewerker in Delft

Hi geïnteresseerde student! Leuk dat je onze vacature hebt gevonden. Wil jij stage lopen in een organisatie die er echt toe doet? Waar iedereen zich inzet voor een betere toekomst van kinderen, jongeren en hun ouders? Dan is dit jouw stageplek.

Wie zijn wij

Jeugdformaat biedt specialistische jeugd- en opvoedhulp in de regio Haaglanden. Het gaat hierbij van preventie op school tot aan hulp met verblijf in een gezinshuis, pleegzorg of logeerhuis. Gepassioneerde professionals werken samen aan de ondersteuning van meer dan 10.000 kinderen, jongeren en hun ouders die er op eigen kracht even niet uitkomen. Ons doel: toekomstkansen voor kinderen, jongeren en hun gezin vergroten.

Dit ga je doen

Je komt te werken als stagiair pedagogisch medewerker in één van onze logeerhuizen waar ongeveer 8 jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar wonen. De jongeren zijn om verschillende redenen uit huis geplaatst. Alle jongeren hebben hun eigen verhaal en dat vraagt om een individuele aanpak. Zo heeft de één te maken gehad met mishandeling en weer een ander is het slachtoffer geworden van loverboy praktijken. Wil jij een belangrijke hierin rol spelen? Lukt 't jou om in een huiselijke sfeer structuur te creëren in het leven van deze jongeren. Een pittige klus, want veel jongeren hebben moeite met gezag, regels en structuur.

Alle jongeren hebben samen met hun ouders individuele doelen waar ze aan moeten werken. Om dit te realiseren ga je het geleerde in de praktijk brengen waarbij je de uitdaging krijgt om te zoeken naar creatieve oplossingen. Als stagiair Pedagogisch Medewerker draai je zowel dag-, avond-, als (soms) slaapdiensten. De werkplanning wordt ruim van te voren én in overleg gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de terugkomdag(en) van school.

Dit ben jij

  • Een zelfstandige derde- of vierdejaars student HBO Social Work of Pedagogiek die lastige situaties goed kan relativeren
  • Je bent doortastend, niet bang om verantwoordelijkheid te dragen en toe aan een flinke uitdaging. Je hebt geleerd wat wel en niet werkt voor jongeren en ouders en dat mag je nu in de praktijk brengen. Je bent bereid om continu kritisch naar jezelf te kijken en te leren van situaties. Je hebt continu te maken met veranderende situaties waar je op in moet spelen, een hele uitdaging!
  • Bereidheid om gedurende je stageperiode dag-, avond, slaap- en weekenddiensten te draaien. Dit is een harde eis!
  • Het overleggen van een verklaring omtrent gedrag is verplicht.

Dit krijg jij

  • Een uitdagende en afwisselende stageplaats waarin je veel ervaring opdoet.
  • Je wordt begeleid door een ervaren afgestudeerde professional en er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je stage ze efficiënt en praktisch mogelijk uit te voeren
  • Stagiaires mogen deelnemen aan diverse trainingen die worden gegeven door de Jeugdformaat Academie.
  • Je ontvangt een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand op basis van 32 uur per week.
  • Tijdens de dagen dat je OV-jaarkaart niet geldig is, ontvang je een reiskostenvergoeding ter hoogte van de daadwerkelijk gemaakte openbaarvervoerskosten.

Vragen of meteen solliciteren?

Graag ontvangen we jouw motivatiebrief en CV via de knop solliciteren.

Voor vragen kun je terecht bij de stagecoördinator , .

Sluitingstermijn 9 juni 2024

VUHP

Praktische en intensieve ondersteuning op maat om er voor te zorgen dat kinderen veilig thuis kunnen blijven wonenFunctie:hbo stagiair pedagogisch medewerker
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. HBO Stagiair Pedagogisch Medewerker Jeugdformaat 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures