Vacature Coördinerend Woonbegeleider

Coördinerend Woonbegeleider in Krimpen aan den Ijssel

Navigatie

Coördinerend woonbegeleider Prinsessenhof

Dit ga je doen

Wil jij een coördinerende functie waarbij jij naast de bewoner staat en bij hem of haar aansluit, waarbij jij ook de vrijheid krijgt om jouw creativiteit tot bloei te laten komen in jouw activiteiten? Lees dan vooral verder!
Als coördinerend woonbegeleider heb je de volgende taken:

 • Je organiseer op basis van de behoeftebloem en levensgeschiedenis samen met de bewoner en zijn netwerk een programma voor een zinvolle dag invulling.
 • Je begeleidt, ondersteunt en helpt (groepen) bewoners bij dagelijkse woon-,leef- en ontspanningsactiviteiten en stimuleert de zelfredzaamheid.
 • Je coördineert, faciliteert en geeft uitvoering aan individuele activiteiten, groepsactiviteiten en betrekt informeel netwerk.
 • Je begeleidt stagiaires en vrijwilligers in de uitvoer van activiteiten en hun bijdrage in de betekenisvolle dag invulling en geeft advies, instructie en voorlichting aan de bewoner en diens netwerk op het gebied van participatie en mentaal welbevinden.
 • Je voert lichte ADL zoals het helpen bij de maaltijd uit.
 • Je werkt samen met vrijwilligers coördinator voor het vinden en binden van vrijwilligers.
 • Je beheert (mede) het welzijnsbudget van de locatie, zorgt voor efficiënt beheer van apparatuur, hulmiddelen en materialen en zorgt voor huiskamers die representatief en sfeervol zijn.
 • Je coacht collega's en vrijwilligers in een persoonsgerichte bejegening en het inzetten van persoonsversterkende interventies naar bewoners.

Hier ga je werken

In Krimpen aan den IJssel staat onze woonvorm Prinsessenhof , onderdeel van Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn. Prinsessenhof telt 18 zorgstudio's verdeelt over 2 woongroepen en 2 huiskamers. Er wonen ouderen met een vorm van dementie en mensen met een lichamelijke beperking of aandoening die zorg en begeleiding ontvangen op basis van volledig pakket thuis. De reformatorische identiteit is een verbindende factor voor het wonen en werken in de Prinsessenhof. Er is een samenwerkingsverband met de reformatorische kerken. Mantelzorgers en vrijwilligers spelen een belangrijke rol in Prinsessenhof. De zorg wordt geboden door een team van deskundige medewerkers welzijn, verzorging en verpleging van Agathos thuiszorg. Prinsessenhof is onderdeel van onze woonvorm Tiendhove. Behandeling, ondersteuning op het gebied van huishouding, technische dienst en leiding wordt geboden vanuit iendhove of door de plaatselijke huisartsenpraktijk.

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van een mbo niveau 4 diploma AB, SPW, MMZ of SPH.
 • Je hebt enige jaren werkervaring als woonbegeleider, activiteitenbegeleider of vergelijkbare functie.
 • Je kunt bent zelfstandig, vindingrijk, creatief en flexibel.
 • Je hebt een respectvolle houding en een zeer servicegerichte instelling naar onze bewoners.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Wat bieden wij?

 • Werken mét waardering
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 40 (min. € 2.495,33 - max. € 3.254,43 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.
 • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
 • We bieden training aan voor persoonsgerichte zorg en het volgen van carrouseltrainingen op locatie.
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
 • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
 • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met , , via
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar , app naar of mail naar
Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaats Krimpen aan den IJssel Vestiging Agathos wonen met zorg - Prinsessenhof Uren per week 20 Soort zorg Welzijn

Bel WhatsApp 31 6 839 117 32 Mail Stuur een e-mail

Neem contact met ons op!

Bel WhatsApp 31 6 839 117 32 Mail Stuur een e-mail

Contact

Hoofdkantoor Lelie zorggroep

Hoofdweg 222
3067 GJ Rotterdam

Postadres
Postbus 8176
3009 AD RotterdamFunctie:coördinerend woonbegeleider
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2495 – 3254
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Coördinerend Woonbegeleider Lelie Zorggroep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures