Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Krimpen aan den Ijssel

Navigatie

 • 2

Verzorgende IG Tiendhove Krimpen a/d IJssel

Dit ga je doen

Jij ondersteunt onze bewoners met de dagelijkse verzorging en begeleiding en daar waar nodig voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je geeft de mensen liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening in het werk!
Vergeet tussendoor niet even tijd te maken voor een gezamenlijke bak koffie met de bewoners. De rest van de dag heb je nog genoeg te doen, denk maar aan rapporteren, het koken van de maaltijden, de was verzorging, boodschappen, wat extra persoonlijke aandacht voor een bewoner, een wandeling, spel, zintuigactivering en soms nog een overleg met het (Multi) disciplinaire team. Tevens ben jij ook het aanspreekpunt voor naasten van de bewoners, iedere bezoeker van de woongroep en de vrijwilligers. Diensten die gedraaid worden zijn zowel dag-, avond- als ook af en toe een nachtdienst.
Tijdens je werkzaamheden wordt verder het volgende van je verwacht:

 • je zorgt ervoor dat de bewoners en hun sociale netwerk zich op hun gemak, gezien en gehoord voelen. Ze zijn blij als ze jou weer zien;
 • je houdt je ogen en oren ook goed open, want scherp zijn op kleine signalen is belangrijk in jouw vak. Knelpunten zie je als een uitdaging en los je proactief op;
 • je hebt regelmatig contact met het multidisciplinair team om ontwikkelingen en signalen door te geven en te bespreken;
 • je werkt in een team en zorgt dus altijd voor een goede rapportage en overdracht.
Kortom: een functie met veel waardering en waar je echt iets voor jouw medemens kan betekenen!

Hier ga je werken

In Krimpen aan den IJssel staat ons verpleeghuis Tiendhove , onderdeel van Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn. Tiendhove heeft 9 woongroepen waar cliënten wonen met verschillende vormen van dementie. Elke woongroep bestaat uit 6 cliënten. Er is 1 groep voor cliënten met een somatische/lichamelijke zorgvraag. Iedere groep heeft een eigen huiskamer en keuken.
Er zijn 2 appartementen voor palliatieve zorg, 2 appartementen voor eerstelijns verblijf en 5 appartementen voor cliënten met een volledig pakket thuis.

Wat vragen wij?

 • Een diploma verzorgende IG (niveau 3).
 • Je hebt kennis van en ervaring in het begeleiden/verzorgen en verplegen van mensen met dementie en onbegrepen gedrag.
 • Je werkt actief mee aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van de woongroep.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.

Wat bieden wij?

 • Werk mét waardering.
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 35 (min. € 2.466,72 - max. € 3.256,53) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
 • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
 • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
 • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

Solliciteren

Neem dan contact op met de teamleiders zorg via .
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving; bel , app of mail naar
Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Plaats Krimpen aan den IJssel Vestiging Lelie zorggroep 010 - Tiendhove Uren per week 8 - 32 Soort zorg Verpleeghuiszorg

Bel WhatsApp 31 6 839 117 32 Mail Stuur een e-mail

Contact

Hoofdkantoor Lelie zorggroep

Hoofdweg 222
3067 GJ Rotterdam

Postadres
Postbus 8176
3009 AD RotterdamFunctie:verzorgende ig
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2466 – 3256
Uren per week:8 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Verzorgende IG Lelie Zorggroep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures