Vacature Begeleider Ouderen MBO

Begeleider Ouderen MBO in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 17-12-2023

Begeleider Ouderen Mbo4 in Zoetermeer

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

IP07499

Zorgen voor mensen zit in je genen. Je houdt van afwisseling, opbouwen en soms wat hectiek. Met jouw motiverende positieve uitstraling breng je veiligheid, rust, humor en structuur.

Wie zijn wij

Op locaties Zuideinde 411 en 412 wonen volwassenen en ouderen met een verstandelijk beperking in twee kleine groepen. De cliënten hebben naast hun verstandelijke beperking te maken met gedragsproblemen. De groep is qua ontwikkelingsniveau gemixt, de ene bewoner is erg zelfstandig, terwijl de ander geholpen wordt bij het wassen en eten. Deze locatie bevindt zich op het mooie landgoed Hooge Burch midden in het Groene Hart.

Als ouderen begeleider zorg je samen met jouw collega's voor de begeleiding en verzorging van alle ouderen. Het ene moment help je een bewoner met wassen en aankleden, het andere moment zijn jullie samen aan het eten. Tussendoor ben je bezig met de administratie op de computer. Je hebt regelmatig contact met collega's om de beste zorg op maat af te stemmen. Soms is het even hectisch en vragen veel collega's en cliënten om jouw aandacht, maar gelukkig is er ook genoeg tijd voor leuke activiteiten. Als persoonlijk begeleider ben je tevens verantwoordelijk voor meerdere cliënten en communiceer je ook met de familie en wettelijk vertegenwoordigers van de betreffende cliënten.

Jouw profiel

Voor de functie van begeleider mbo4 / hbo ben je in het bezit van een afgeronde relevante opleiding minimaal op mbo4 of hbo niveau.

 • Je hebt van nature overwicht en bent daardoor duidelijk en consequent.
 • Je kunt je goed inleven in de ander en begrijpt "de vraag achter de vraag".
 • Je motiveert en coacht collega's en staat open voor feedback.
 • Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet, want zo werken wij graag met elkaar.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 32 uur per week
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris van € 2.617 - € 3.861 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40/45
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met Magda Fintelman (zorgmanager), tel: of (), tel: .


Functie: begeleider ouderen mbo4 Startdatum: 16-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2617 - 3861 Uren per week: 32 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

Vacatures Bleiswijk Begeleider Ouderen Mbo4 Ipse de Bruggen 16-12-2023Functie:begeleider ouderen mbo
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3861
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Begeleider Ouderen MBO Ipse de Bruggen 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures