Vacature Ambulant Traject Ondersteuner MBO

Ambulant Traject Ondersteuner MBO in Waddinxveen

  • Redactie Waddinxveen
  • 05-12-2023

Ambulant Traject Ondersteuner Mbo4 in Gouda

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Krijg jij er energie van om samen met de cliënt zijn of haar competenties te onderzoeken en in kaart te brengen? En zie jij kansen om de competenties te vergroten of te verbeteren door middel van "competentiegericht begeleiden"? Onze cliënten hebben te maken met financiële problemen, psychische klachten, problemen met opvoeding, huiselijk geweld en/of verslaving, vaak ook in combinatie met een licht verstandelijke beperking. Enthousiast? Solliciteer dan snel! Krijg jij er energie van om samen met de cliënt zijn of haar competenties te onderzoeken en in kaart te brengen? En zie jij kansen om de competenties te vergroten of te verbeteren door middel van "competentiegericht begeleiden"? Onze cliënten hebben te maken met financiële problemen, psychische klachten, problemen met opvoeding, huiselijk geweld en/of verslaving, vaak ook in combinatie met een licht verstandelijke beperking. Enthousiast? Solliciteer dan snel!

WMO Maatwerk is een WMO bedrijf en een dochteronderneming van Ipse de Bruggen. Wij bieden ambulante begeleiding en dagbesteding in heel Zuid-Holland.

Jij als ambulant begeleider ondersteunt cliënten met een hulpvraag (WMO) in de thuissituatie. Samen met de cliënt, gemeente en betrokken discipline stel je een ondersteuningsplan op. Met het ondersteuningsplan streef je naar het maximale wat de cliënt kan bereiken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle disciplines. Je dag en je caseload zijn zeer divers en niet voorspelbaar. Je ondersteunt de cliënt op verschillende leefgebieden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: financiën, sociaal emotioneel functioneren, ouderschap of dag invulling. Vaak gaat het om een combinatie hiervan. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tot maximaal 20:00 uur. Je werkgebied is Gouda en omstreken. In het kort: Je werkt met een diverse en uitdagende doelgroep; Je ondersteunt de cliënt thuis, in diens eigen tempo vanuit de methodiek "Competentiegericht Begeleiden"; Je bent de spil in het web, hebt contact met de cliënt of vertegenwoordiger, de WMO consulent en andere betrokken organisaties. Je organiseert overleggen en kunt daar de regie in nemen. Je hebt de mogelijkheid om mee te denken in werkwijze en processen.

Je bent in het bezit van een relevant mbo 4 opleiding. Je vindt het een uitdaging om cliënten te ondersteunen bij verschillende complexe zorgvragen. Je werkt graag zelfstandig, kan overzicht bewaren over de gehele casus, durft direct te handelen en vindt het geen enkel probleem om te werken in de leefomgeving (met de daarbij behorende normen en waarden) van de cliënt. Je kan goed zelfstandig werken, maar daarnaast ben je ook een teamplayer.

Wat wij bieden

Direct een vaste aanstelling en contracturen van minimaal 28 uur per week Een bruto maandsalaris van€ 2.617 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 40 Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met Mariëlle van Leeuwen (team coördinator), tel: .


Functie: ambulant traject ondersteuner mbo4 Startdatum: 04-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2617 - 3535 Uren per week: 24 - 32 Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend.

Functie:ambulant traject ondersteuner mbo
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Ambulant Traject Ondersteuner MBO Ipse de Bruggen 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures