Vacature Huiskamerbegeleider

Huiskamerbegeleider in Zoetermeer

Garantwoningen

  • Wonen in een WZH Garantwoning

Vragen of een afspraak? Bel

Huiskamerbegeleider - WZH Bezuidenhout

Intranet (Interne medewerker) vacature


Functieomschrijving:

JIJ vormt samen met andere WZH medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers het team rond de bewoners. Dit doe je door rust, gezelligheid, persoonlijke aandacht en veiligheid te brengen in de huiskamers waar oudere bewoners met dementie verblijven. Met kalmte en geduld maak je contact met bewoners en weet je om te gaan met hun gedrag. Je ondersteunt bij activiteiten, zorgt voor een opgeruimde huiskamer, voert lichte schoonmaakwerkzaamheden uit, verzorgt de maaltijden en betrekt bewoners hierbij waar mogelijk. In de huiskamer ben je het aanspreekpunt voor bezoekers en vrijwilligers. De werktijden in deze functie zijn van 7:30 - 14:00 of van 14:00 - 20:30 uur.

Functie-eisen:

Wij zoeken een zorgzame, sociale collega die het in zich heeft om rust, gezelligheid, persoonlijke aandacht en veiligheid te bieden aan mensen met dementie. Je kunt koken voor een grote groep bewoners, je kunt (soms zware) boodschappenkratten tillen, rolstoelen duwen en je vindt het geweldig om een praatje te maken met de bewoners. Ook behoort het keurig schoon houden van de huiskamer tot je taken. Jij zorgt ervoor dat alles spik en span wordt en blijft.
Herken jij jezelf in deze taken?

Over WZH:

Vanuit 14 woonzorglocaties in Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer e.o. bieden wij mensen met een zorgvraag in alle zorgfases totaaloplossingen, waarbij zij de eigen specifieke levensstijl kunnen behouden. Wij bieden deze totaaloplossingen binnen de kernwaarden 'open', 'samen', en 'geborgen' samenkomend in de term 'voor elkaar'. In alles dat wij samen doen, staat de klant centraal.

Arbeidsvoorwaarden:

We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken. Graag gaan we in gesprek over deze uitdagende functie voor 18-24 uur per week (6 uur per dag).
En verder?
• Een salaris van minimaal €2161,57 en maximaal €2697,02 per maand o.b.v. een fulltime werkweek van 36 uur
• 237,4 vakantie uren op basis van een fulltime dienstverband (36 uur)
• 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Pensioenregeling via het pensioenfonds PFZW;
• Personele kortingen zoals een fietsplan en andere aantrekkelijke kortingen (bijvoorbeeld bol.com)
• Goede koffie, een vitaliteitsprogramma en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden

Contact en informatie:

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de website.
Bel of app dan met , Adviseur Werving & Selectie via of mail naar


Functie:huiskamerbegeleider
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2161 – 2697
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WoonZorgcentra Haaglanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Huiskamerbegeleider WoonZorgcentra Haaglanden 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures