Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Zoetermeer

Vragen of een afspraak? Bel

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als verpleegkundige met een coachende en aansturende rol in de zorg. Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren op de vacature bij WZH van locatieverpleegkundige

Wij zoeken voor WZH Vliethof in Voorburg een Locatieverpleegkundige voor 24-32 uur per week!
WZH wil een vernieuwende kwaliteitsimpuls geven aan de ouderenzorg en heeft nu bijna twee jaar geleden de nieuwe functie Locatieverpleegkundige geïntroduceerd.
De Locatieverpleegkundige is een expert in zijn vak en levert een bijdrage aan de verbetering van kwaliteit en veiligheid van zorg. Hiervoor voer je regie op de (verpleegkundige) zorg van de individuele bewoners, initieer je kwaliteitsverbeteringen op de locatie en werk je actief mee aan locatie overstijgende (innovatie-) projecten. Dit doe je door o.a. als kennisdrager op te treden tijdens het implementeren, uitvoeren en evalueren van hoog complexe zorg op de locatie. Je handelen is gericht op het zo zelfstandig mogelijk laten functioneren van de bewoners en van het team. Waarbij je de teamverpleegkundigen en de zorgmedewerkers adviseert, coacht, begeleidt en ondersteunt.

Functie-eisen:

Het betreft een functie waarbij er ruimte is voor innovatie en waarbij leren, ontwikkelen en groei van jezelf ook belangrijk is. Dit doe je door gezamenlijk invulling te geven aan de praktijk met het functieprofiel als uitgangspunt. Bovendien stemmen we een maatwerktraject met je af voor je verdere ontwikkeling, waarin rolafstemming, samenwerking, verdieping en intervisie belangrijke onderdelen zijn.
• Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Verpleegkundige of het MBO Verpleegkunde diploma met aantoonbare relevante werkervaring;
• Je bent BIG geregistreerd;
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Over WZH:

Vanuit 14 woonzorglocaties in Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer e.o. bieden wij mensen met een zorgvraag in alle zorgfases totaaloplossingen, waarbij zij de eigen specifieke levensstijl kunnen behouden. Wij bieden deze totaaloplossingen binnen de kernwaarden 'open', 'samen', en 'geborgen' samenkomend in de term 'voor elkaar'. In alles dat wij samen doen, staat de klant centraal.

Arbeidsvoorwaarden:

Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor het ontplooien van nieuwe initiatieven en sprankelende ideeën. WZH is een stimulerende omgeving, waarin je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen.
En wat bieden wij verder?
  • Een goed salaris tot maximaal € 4786, 82 (FWG 55) op basis van 36 uur
  • Direct een vast contract bij WZH
  • Een goede pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering, fietsplan en andere aantrekkelijke kortingen (bijvoorbeeld bol.com)
  • Door ons goede onboardingstraject voel jij je vanaf moment 1 welkom!
  • Veel persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden .
  • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma

Contact en informatie:

Interesse in WZH en wil je meer informatie over de functie? Bel dan met , telefoonnummer of mail naar

Functiegroep : PG
Contracturen : 32
Functie:verpleegkundige
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WoonZorgcentra Haaglanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Verpleegkundige WoonZorgcentra Haaglanden 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures