Vacature Helpende Junior

Helpende Junior in Zoetermeer

Vragen of een afspraak? Bel

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan voor naast je studie of vakantiewerk? Bij WZH hebben we voldoende mogelijkheden.
Woonzorgcentra Haaglanden (WZH) is voor verschillende locaties op zoek naar studenten die een opleiding in de zorg volgen. Je wordt ingezet als Helpende junior. Je biedt ondersteuning tijdens de ADL en tijdens activiteiten voor bewoners. Je leert bewoners echt kennen en zorgt er samen met je collega's voor dat bewoners de beste zorg krijgen.
Jij kunt waardevolle praktijkervaring opdoen, samen op weg naar jouw droombaan in de zorg!
Je werkt in een afwisselende werkomgeving met volop scholings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast werk je met ervaren collega's maar ook met leeftijdgenoten.

Functie-eisen:

Werken in de zorg doe je met en vanuit je hart. Herken jij jezelf hierin? Dan leren we jou graag kennen. Verder is het volgende belangrijk
  • Je bent minimaal 16 jaar
  • Je bent student Verzorgende IG of Verpleegkunde

Over WZH:

WZH heeft 14 locaties in Den Haag, Leidschendam, Voorburg en Zoetermeer. Elke locatie is uniek en heeft een eigen sfeer. Dat betekent dat er altijd wel een locatie is die in de buurt is én bij jou past!

Arbeidsvoorwaarden:

Ervaring opdoen tijdens jouw studie. Ideaal voor studenten Verzorgende IG of Verpleegkunde.
Wij snappen dat jouw bijbaan goed te combineren moet zijn met jouw drukke schema en studie, daarom kan je in de planningsapp makkelijk aangeven wanneer je wel en niet kunt werken. Daar boven op komt:
  • Salaris conform CAO VVT, afhankelijk van je ervaringen maar je kunt minimaal rekenen op € 13,81 per uur
  • Scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma

Contact en informatie:

Wil jij jouw zorgtalent ontwikkelen en waardevolle ervaring opdoen? Solliciteer dan direct en start jouw reis naar een betekenisvolle carrière in de zorg.


Functie:helpende
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WoonZorgcentra Haaglanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Helpende Junior WoonZorgcentra Haaglanden 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures