Vacature Begeleider Gehandicaptenzorg Mbo3

Begeleider Gehandicaptenzorg Mbo3 in Waddinxveen

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Begeleider Gehandicaptenzorg mbo3 / mbo4

IPH08617

Vind jij het ook belangrijk dat bewoners zich veilig en thuis voelen? En weet jij er samen met jouw collega's en cliënten een leuke dag van te maken binnen een structuur die vertrouwd voelt? Dan past deze functie echt bij jou!

Wie zijn wij

Op Grote Beer 2 in Waddinxveen wij wonen op dit moment met 8 bewoners tussen de 19 en 51 jaar. Wij hebben allemaal een matige tot ernstige verstandelijke beperking en ook autisme en/of gedragsproblemen.

We vinden het fijn als de begeleiding duidelijk met ons communiceert. Een veilige plek, gezelligheid en een goed dagprogramma zijn belangrijk voor ons. Dat maakt dat we ons hier echt thuis voelen. Het team van begeleiders helpen ons om vaardigheden te behouden of nieuwe dingen te leren, afhankelijk van onze leeftijd en persoonlijkheid. We leven samen in een gezellige groep, waarin we veel met elkaar praten en doen.

Jouw baan als begeleider gehandicaptenzorg mbo3 / mbo4

Als begeleider mbo3 zorg je voor het welzijn van cliënten door persoonlijke verzorging en begeleiding te bieden. Je voert ook als dit nodig is verzorgende en lichte verpleegkundige taken uit op niveau 3, volgt het zorgbegeleidingsplan en past het indien nodig aan.
Je signaleert bijzonderheden, doet huishoudelijke en administratieve taken en bent het aanspreekpunt voor familie en naasten. Door jouw inzet kun je echt een verschil maken in het leven van cliënten en hun dierbaren.

Als persoonlijk begeleider vertegenwoordig je de belangen van cliënten en stel je samen met hen (en/of hun netwerk) een zorgplan op. Je coördineert met deskundigen en het netwerk van de cliënt om ervoor te zorgen dat het plan goed wordt uitgevoerd. Je ondersteunt de cliënt bij dagelijkse activiteiten, voert lichte verpleegkundige taken uit en houdt de gezondheid van de cliënt goed in de gaten.
Je bent als persoonlijk begeleider verantwoordelijk voor administratieve en huishoudelijke taken, bent het eerste aanspreekpunt voor familie en vrienden en zorgt dat alle informatie bij andere zorgverleners terechtkomt. Werken als persoonlijk begeleider is uitdagend en gevarieerd en je kunt écht een verschil maken in het leven van anderen. Je bent als het ware de spin in het web van de zorg voor de cliënt.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een diploma in de branches zorg, sport en bewegen of sociale dienstverlening op minimaal mbo3.
 • Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet, want zo werken wij graag met elkaar.
 • Je bent zelfverzekerd en straalt rust uit, want het kan soms ook best hectisch zijn.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen de 16 en 32 uur per week
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris van € 2.127 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 30/35/40
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met de afdeling recruitment via .

Solliciteer voor

30.11.2023

Algemene informatie

Adres

Grote Beer 2 , 2743MN Waddinxveen

Match criteria

Type vacature

 • Begeleider

Gewenst aantal uren

 • 24 - 32 uur

Standplaats

 • Waddinxveen

Functiegroep

Begeleider B

Functie:begeleider gehandicaptenzorg
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2127 – 3535
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Begeleider Gehandicaptenzorg Mbo3 Ipse de Bruggen 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures