Vacature Zorgadviseur Instellingen

Zorgadviseur Instellingen in Zoetermeer

 • Redactie Moerkapelle
 • 28-01-2024

Zorgadviseur Instellingen in Zoetermeer

Zorgadviseur Instellingen

Ben jij op zoek naar een mooie baan in de zorg en regelmatige werktijden?

ElderCare is een maatwerkleverancier in verbruikshulpmiddelenzorg. Zij leveren incontinentie-, diabetes-, wond-, stoma-, verpleeg-, en desinfectieartikelen in de snelgroeiende markt van zorginstellingen en thuiswonenden. Daarnaast worden cliënten begeleid en ondersteund met persoonlijk advies en snelle leveringen. In dit alles staat een persoonlijke benadering centraal: Zorg zoals je voor je ouders zorgt.

Als Zorgadviseur Instellingen kom je te werken binnen een enthousiast team van adviseurs die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het verhogen van klanttevredenheid en -behoud. Hierbij staan transparantie en het persoonlijke contact voorop, zowel naar onze klanten als medewerkers onderling. Dagelijks ben jij het eerste aanspreekpunt voor bestellingen en vragen over producten en zorgvergoedingen. Je gaat actief aan de slag met het behandelen van vragen en bestellingen vanuit zorginstellingen. Zowel telefonisch als per mail heb je veel contact en ben je er verantwoordelijk voor dat elke vraag goed behandeld en administratief afgehandeld wordt. Ook voer je periodiek evaluatiegesprekken op zorglocaties, waardoor we samen continu kunnen blijven verbeteren.

Dit ben jij

 • Sociaal, collegiaal en een commercieel gevoel
 • Snel kunnen schakelen en stressbestendig
 • Proactief, klantgericht en goede communicatievaardigheden
 • Zelfstandig en nauwkeurig
 • Ervaring met het MS Office-pakket en je beschikt over een rijbewijs
 • MBO / HBO werk -en denkniveau (affiniteit met de zorg, ervaring in de zorg is een pré)

Dit bieden wij

 • Informele familiecultuur
 • Enthousiast team
 • Een uitdagende functie binnen een ambitieuze en groeiende organisatie in de zorg
 • Mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen

Ben jij onze nieuwe zorgadviseur? Stuur dan je C.V. en motivatie per e-mail t.a.v. naar

ElderCare is een jonge ambitieuze organisatie. Medewerkers krijgen bij ons de ruimte voor persoonlijke groei. Ze worden aangemoedigd om hun talenten in te zetten en ook daadwerkelijk te ontwikkelen. Wij geloven in een 'veilige' en lerende organisatie die eigenaarschap stimuleert en medewerkers uitdaagt om met plezier resultaten neer te zetten. Als groeiende organisatie in de zorgsector hebben we daarbij regelmatig behoefte aan nieuwe medewerkers. Kijk dus met regelmaat even of er een passende vacature voor jou tussen zit.

ElderCare B.V.

Chroomstraat 26
2718 RR Zoetermeer
Telefoon:
Fax:
E-mail:
Functie: zorgadviseur instellingen Startdatum: 27-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met ElderCare via onbekend of onbekend.

Functie:zorgadviseur instellingen
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ElderCare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Zorgadviseur Instellingen ElderCare 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures