Vacature Bekkenfysiotherapeut

Bekkenfysiotherapeut in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 29-01-2024

Bekkenfysiotherapeut in Bergschenhoek

 • Redactie Berkel en Rodenrijs
 • 10-12-2023

Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie is een groeiende praktijk in het behandelen van bekken (bodem), stuit en lage rugklachten. Groeiend in de zin van patiënten aanbod, locatie(s) maar ook in de moderne techniek als bijvoorbeeld de echo. Wij behandelen met veel plezier, expertise en in alle vrijheid (enkel DSW en VGZ gecontracteerd) heren, dames en kinderen met klachten in en rondom het bekkenbodem-gebied.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden als we kunnen groeien als team. Met een persoon extra, met haar eigen persoonlijkheid, expertise en manier van behandelen.

Wat bieden wij je aan?

 • Wij kunnen jou in ieder geval 8 uur bekkenpatiënten aanbieden (meer is ook mogelijk),
 • Prettige collegialiteit (in omgang en overleg),
 • Een eerlijk salaris,
 • Vrijheid in handelen en vakantiedagen.

Interesse?

Prikkelt deze functieomschrijving jou, roept het vragen op of zou je het liefst morgen al beginnen? Neem dan contact op met via óf telefonisch .

Stagiaires zijn bij Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie altijd welkom. Lijkt het je leuk om bij ons stage te komen lopen? Werk je graag samen met collega's? Vind je een goede en gezellige werksfeer belangrijk? Dan is een stage bij Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie echt wat voor jou! Wil je meer weten over Mobilicorpus, je collega's, kijk dan onder "Praktijk."

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met je op.


Functie: bekkenfysiotherapeut Startdatum: 09-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mobilicorpus via onbekend of onbekend.
Functie: bekkenfysiotherapeut Startdatum: 08-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mobilicorpus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Bekkenfysiotherapeut Mobilicorpus 08-12-2023


Functie:bekkenfysiotherapeut
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Bekkenfysiotherapeut Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures