Vacature Tandartsassistent

Tandartsassistent in Waddinxveen

Tandartspraktijk de Boemerang in Waddinxveen is op zoek naar 1 fulltime of 2 parttime tandartsassistente(s) voor de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wij zijn een professioneel en hecht team. Onlangs zijn wij uitgebreid van 6 naar 10 behandelkamers en extra tandartsen en mondhygiënisten. Hierdoor hebben wij plek voor representatieve collega's met enthousiasme voor het vak tandheelkunde.

Wij zoeken jou!

Het spreekt voor zich dat je alle in en outs van het assisteren onder de knie hebt of dat je dit wilt leren. Dankzij jou gaan patiënten met een goed gevoel aan de behandeling beginnen en daarna weer de dag door. Je bent zeer betrokken bij je werk. Je vormt een team om je gezamenlijk in te zetten voor de mondgezondheid. Je bent bereid om je verder te ontwikkelen en je neemt daartoe ook zelf initiatieven. Je bent communicatief sterk, collegiaal en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Ook ben je goed met mensen en kun je met computers overweg. Je beschikt minimaal over MBO 4 werk- en denkniveau. Ervaring met Exquise classic is een pré.

Bij de sollicitatieprocedure hoort een dag meelopen in ons team, het passen in het team vinden wij namelijk de belangrijkste factor. Als onze nieuwe collega word je onderdeel van een groeiende organisatie. Kijk voor een indruk eens op onze website www.tandartspraktijkdeboemerang.nl bij het kopje team . Binnen ons team hechten we belang aan een open cultuur die je ruimte geeft tot persoonlijke ontwikkeling. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn gebaseerd op de KNMT richtlijnen van enkele jaren geleden. Ze zijn zelfstandig uitgebreid en aangevuld met opleidingsbudget en bonusmogelijkheden bij bepaalde functies. Er wordt een jaarcontract geboden en na dat jaar volgt bij gebleken geschiktheid direct een vaste aanstelling.

Indien je geïnteresseerd bent dan ontvangen we je sollicitatiebrief en CV graag voor 14 februari 2024.

Contactpersoon

Functie:tandartsassistent
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tandartspraktijk de Boemerang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Tandartsassistent Tandartspraktijk de Boemerang 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures