Vacature Podotherapeut

Podotherapeut in Zoetermeer

 • Redactie Bleiswijk
 • 05-02-2024

Podotherapeut in Zoetermeer

Altijd een stap verder.

Op zoek naar een uitdagende baan als podotherapeut in Zoetermeer? Dan eindigt jouw vacature-zoektocht hier, want de leukste werkplek vind je bij Voetencentrum Wender. Werken als podotherapeut in regio Zoetermeer betekent werken met veel verschillende patiëntgroepen. Werkplezier staat op nummer één. We vertellen je hieronder meer.

Waarom werken als Podotherapeut in Zoetermeer?

Team Zoetermeer is een regio met een hecht team. Met vijf locaties in Zoetermeer is het een relatief kleine regio, waardoor je goede contacten en intensieve samenwerkingen hebt met verwijzers. Onze podotherapeuten werken in Zoetermeer intensief samen met (kinder)fysiotherapeuten, huisartsen en praktijkondersteuners. Zoetermeer kent een goed gestroomlijnde eerste- en tweedelijnszorg.

Er is altijd op korte termijn plek voor intercollegiaal overleg tussen huisartsen, medisch specialisten en overige zorgverleners. In samenwerking met de kinderfysiotherapeut draaien we in de regio Zoetermeer ook een kinderspreekuur.

De diversiteit van de verschillende diensten die we in regio Zoetermeer aanbieden past bij de uiteenlopende patiëntenpopulatie. Werken als podotherapeut in Zoetermeer betekent werken met mensen met diabetes, mensen met reuma, sporters en kinderen van verschillende nationaliteiten en uit alle lagen van de bevolking. Iedere dag is anders en je maakt altijd iets mee.

Video: werken bij ons

Iedere dag zit vol kansen om vooruit te gaan en plezier te maken. Bij ons focus je op datgene wat jij echt leuk vindt. We zijn een club gezellige, gepassioneerde en gedreven mensen. En we hopen dat jij ook bij ons team komt. Bekijk de video!

Wat bieden wij?

We hebben een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je samengesteld. Reageer je op onze vacature Podotherapeut Zoetermeer? Dan kun je onder andere het volgende van Voetencentrum Wender verwachten:

 • Zeer goed salaris;
 • Vervoer, eventueel in de vorm van een auto van de zaak;
 • Huisvesting (West-Nederland);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Flexibele werktijden zijn bespreekbaar;
 • Gedegen inwerkprogramma;
 • Trainingen.

Nieuwsgierig geworden?

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het werken bij Voetencentrum Wender je een mooie stap? Stuur dan je CV met korte motivatie naar t.a.v. . Voor vragen zijn wij ook telefonisch of per Whatsapp te bereiken op het telefoonnummer . Wie weet ziet jouw werkdag er dan binnenkort net zo mooi uit als die van ons!


Functie: podotherapeut Startdatum: 27-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Voetencentrum Wender via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Podotherapeut Voetencentrum Wender 27-01-2024


Functie:podotherapeut
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Medisch Spectrum Twente via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Podotherapeut Medisch Spectrum Twente 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures