Vacature Helpende

Helpende in Zoetermeer

Garantwoningen

  • Wonen in een WZH Garantwoning

Vragen of een afspraak? Bel

  • Helpende - Zoetermeer - WZH Oosterheem - PG

Intranet (Interne medewerker) vacature


Functieomschrijving:

De warmte en interesse die jij meebrengt naar de werkvloer zorgt dat onze bewoners zich prettig en thuis voelen. Jouw glimlach zorgt voor een positieve noot in hun dag. Jij kunt ontzettend goed luisteren naar hun verhalen en helpt ze graag bij de dagelijkse lichamelijke verzorging zoals douchen, aankleden etc.
Het creëren van sfeer en huiselijkheid vind jij belangrijke onderdelen van jouw dagelijkse zorgtaken. Uiteraard doe je veel in overleg met jouw collega's, leg je alles vast in het zorgdossier en maak je je samen sterk voor de allerbeste zorg voor onze bewoners met dementie.
Wij zijn op zoek naar een Helpende voor de locatie WZH Oosterheem in Zoetermeer op basis van 20 uur per week.

Functie-eisen:

Wij gaan graag verder met jou in gesprek! Je komt voor deze functie in aanmerking met een Helpende niveau 2 zorg en welzijn diploma. Bel/app of mail dan met team werving en selectie via telefoonnummer 3 of mail naar

Over WZH:

Vanuit 14 woonzorglocaties in Den Haag, Leidschendam, Voorburg en Zoetermeer bieden wij mensen met een zorgvraag in alle zorgfases totaaloplossingen, waarbij zij de eigen specifieke levensstijl kunnen behouden. Wij bieden deze totaaloplossingen binnen de kernwaarden 'open', 'samen', en 'geborgen' samenkomend in de term 'voor elkaar'. In alles dat wij samen doen, staat de klant centraal.
Verpleeghuis WZH Oosterheem in Zoetermeer heeft een vacature voor de functie van Helpende.

Arbeidsvoorwaarden:

Deze functie van Helpende is op basis van 20 uur per week. Je krijgt een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging.
Je ontvangt van ons een passend salaris binnen FWG 25 van de CAO VVT. Tevens zijn er persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Wij zijn tenslotte niet voor niets het beste Leerbedrijf van Zuid Holland!
Jij zorgt ervoor dat onze bewoners een goede start van de dag hebben en 's avonds weer fijn afsluiten. Bij WZH mag je zijn wie je bent, dus neem jezelf mee naar je werk!

Contact en informatie:

Spreekt deze Helpende vacature jou aan? Wij komen graag met je in contact. Wij zouden het leuk vinden als jij WZH komt versterken!


Functie:helpende
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WoonZorgcentra Haaglanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Helpende WoonZorgcentra Haaglanden 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures