Vacature ADL-Assistent

ADL-Assistent in Rotterdam

Rotterdam Het Nieuwe Westen

ADL-assistent voor mensen met een fysieke beperking

  • Aantal uren: 65-80 uur per maand
  • Dienstverband: scholingscontract

Functieomschrijving

Wil jij werken in de zorg en ervoor zorgen dat onze cliënten, ondanks hun fysieke beperking, zelfstandig en vrij kunnen leven? Dan is de functie ADL-assistent bij Fokus iets voor jou! Ook zonder zorgachtergrond kun je bij ons aan de slag. Wij zorgen er namelijk voor dat je intern wordt opgeleid, zodat je bevoegd bent en jij je bekwaam voelt voor de werkzaamheden.

Als ADL-assistent assisteer jij onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De werkzaamheden zijn veelzijdig; zo assisteer je bijvoorbeeld bij aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en eenvoudig verpleegtechnische assistentie (EVA). Onze cliënten wonen zelfstandig en hebben zelf de regie. Dat betekent dat zij aangeven wanneer en wat voor assistentie ze nodig hebben. Zorg en assistentie zoals de cliënt het zelf wil. Dat maakt Fokus uniek!

Manon van den Heuvel woont in een aangepaste woning met assistentie van Fokus. Ze heeft een vlog gemaakt over haar ochtendroutine met Fokus, die een goed beeld geeft van ons concept. Klik hier om deze te bekijken.

Fokus vraagt

Door onze interne opleiding is een achtergrond in de zorg geen vereiste voor de functie. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent.

Daarnaast ben je fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden en inzetbaar voor alle voorkomende diensten tussen 7.00 en 00.00 uur. Houd er rekening mee dat het ook kan voorkomen dat de laatste dienst om 01:30 uur eindigt. In verband met de werktijden van de locatie ben je in het bezit van je eigen vervoer.

Fokus biedt

Een contract van één jaar met aansluitend al de kans op een vast dienstverband. Een salaris volgens Fokus cao (schaal 5) tussen €14,29 en €19,28 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. Inschaling is op basis van het aantal jaar relevante werkervaring. Een parttime dienstverband voor 65 tot 80 uur per maand (gemiddeld 15 tot 18 uur per week). Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je weet wanneer je moet werken. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering. Ontwikkelingsmogelijkheden: in het eerste jaar van jouw dienstverband krijg je een interne opleiding tot ADL-assistent.

Informatiebijeenkomsten
Regelmatig organiseren we online informatiebijeenkomsten. We vertellen je dan graag meer over Fokus, de functie ADL-assistent en onze opleidingsmogelijkheden.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Check onze data via https://www.fokuswonen.nl/21568/werken-bij/informatiebijeenkomsten-onlineMeld en meld je aan via

Wil jij ons team in Rotterdam Het Nieuwe Westen versterken?

Functie:adl-assistent
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. ADL-Assistent Fokus 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures