Vacature Student-assistent

Student-assistent in Gouda

Student-assistent, FIER

Medisch ondersteunend

mbo / hbo

in overleg

Salaris conform Cao Ziekenhuizen

Wil jij als student van een zorgopleiding (MBO, HBO, Universitair) alvast brede ervaring opdoen in een ziekenhuis? Hou je van afwisseling en wil je je verder ontwikkelen? Spreekt het werken op verschillende afdelingen je aan en ben je flexibel qua beschikbaarheid? Dan is werken als student-assistent bij FIER echt iets voor jou!

FIER is hét interne uitzendbureau van het Groene Hart Ziekenhuis. Als student-assistent ben je onderdeel van onze FIER studentenpoule. Een jong en enthousiast team aan (medische) studenten dat door ondersteuning te bieden in het ziekenhuis kennismaakt met hun toekomstige werkveld. Door onze medewerkers/studenten flexibel in te zetten op allerlei verschillende (staf)afdelingen en in allerlei verschillende functies, bieden we ondersteuning aan afdelingen en collega's en voorzien we in tekorten.

Dit ga je doen

Als student-assistent van FIER krijg je een unieke kans om ervaring op te doen in het ziekenhuis en een bijbaan waarin je écht het verschil kan maken. Je wordt ingezet om afdelingen en collega's te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Hier hebben we jouw hulp bij nodig!

Onze studenten worden op verschillende functies ingezet, van helpende en runner op een verpleegafdeling tot aan medewerker zorgadministratie op een secretariaat. Maar we hebben ook studenten die ondersteuning bieden bij de Bloedafname en nachtstudenten op de SEH. De diensttijden van al de functies zijn wisselend. Van de ochtenden, volledige dagdiensten, de middagen, de avonden tot aan de nachten. Zowel doordeweeks als in het weekend. Aan de hand van je wensen en beschikbaarheid zullen we in een gesprek bekijken of we een passende en geschikte functie voor je hebben. Wie weet gaan we de samenwerking aan en kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Dit breng je mee

 • Je volgt (bij voorkeur) een MBO, HBO of Universitaire zorgopleiding. Vanuit je opleiding beschik je over enige medische kennis.
 • Je hebt een flexibele beschikbaarheid. Gezien de komende zomerperiode ben je ruim inzetbaar, bij voorkeur volledige dagdiensten. Maar ook als je toevallig een tussenjaar hebt en je je tijd nuttig wil besteden komen we graag met je in contact. Hoe ruimer je beschikbaarheid, hoe beter!
 • Je hebt interesse in werken in een ziekenhuis. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent enthousiast.
 • Samenwerken is vanzelfsprekend voor jou. Je deelt kennis, biedt ongevraagd je hulp aan en je staat open voor feedback.
 • Eerdere werkervaring in de zorg is een pré, geen must.
 • Kom je bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag). Dit wordt uiteraard door ons vergoed.

Bij ons krijg je

 • Een super leuke bijbaan met veel afwisseling.
 • Een (eerste) kennismaking met werken in een ziekenhuis.
 • Een warm welkom en voldoende tijd om er helemaal in te komen.
 • Een dienstverband met een oproepcontract.
 • Flexibele diensttijden. Gemakkelijk te combineren met studie en/of stage. Bepaalde dagen/dagdelen werken en misschien ook in het weekend is voor jou geen probleem.
 • De mogelijkheid om (na verloop van tijd) meerder functies tegelijkertijd uit te voeren en jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Salaris conform Cao Ziekenhuizen, een bruto uurloon van €14,61.
 • Een Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag (dus bij elkaar 14 bruto maandsalarissen bij elkaar!)).

Daarnaast wordt er veel georganiseerd om jou te helpen energiek te blijven. Van korting op sportscholen tot aan gratis voedingsadvies en/of beweegadvies. Ook bieden we veel mogelijkheden om je te kunnen ontwikkelen. Via het GHZ Leerplein zijn tal van online trainingen, e-learnings en masterclasses beschikbaar die je op eigen tijd en plaats kan volgen.

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat 't klopt.

Ben je enthousiast geworden? Voor meer informatie kun je contact opnemen met , coördinator studentenpoule FIER, , ,

Kom gerust eens langs en we bespreken de mogelijkheden. Een keer meelopen met een functie is in overleg altijd mogelijk.

Vijf minuten wandelen van het treinstation én dicht bij de A12Functie:student-assistent
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Student-assistent Groene Hart Ziekenhuis 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures