Vacature Ambulant Begeleider

Ambulant Begeleider in Leiden

Werken bij Jados


 • Contact )


JADOS
SAMEN IN ONTWIKKELING

Jados zoekt voor de regio Leiden een Ambulant Begeleider autisme (24 - 32)

Zoek jij betekenisvol werk? Ga jij uit van gelijkwaardigheid, heb jij aandacht voor een ander vanuit oprechte interesse? Kom jij dan ons team aanvullen en met ons samenwerken!
Jados
Jados begeleidt (jong)volwassenen met een diagnose autisme op het moment dat zij ondersteuning nodig hebben. In de begeleiding richten we ons op heel de persoon met zijn of haar levensgeschiedenis en niet alleen op het autisme. Met als uitgangspunt een ontdekkingsreis samen met de cliënt, stimuleren we de ontwikkeling, proberen we factoren die het vastlopen hebben veroorzaakt op te sporen en te overkomen en de verbinding met mensen in het netwerk te bevorderen. Met zelfstandig bedoelen we niet alleen. Aandacht en beschikbaarheid, er voor de ander zijn als het nodig is, vormen belangrijke waarden bij ons werk.
Jados is een jonge organisatie, die zich kenmerkt door korte lijnen en grote ambities. Ook onze eigen ontdekkingsreis is nog niet voltooid. Samen met cliënten, medewerkers en de mensen om ons heen blijven we ons ontwikkelen.

Functie
Wij groeien in de regio en gaan ons team uitbreiden. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega voor de regio Leiden en voor de regio Duin & Bollenstreek.
Als Ambulant Begeleider begeleid je cliënten in de thuissituatie bij het functioneren in het dagelijks leven met als doel de weerbaarheid en zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Op basis van het zorgplan stel je samen met de cliënt leerdoelen op die jullie geregeld evalueren. Je coördineert de zorg rond de cliënt en onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de begeleiding van belang zijn. Je stelt daarbij alles in het werk om het welbevinden van de cliënt zo te vergroten dat hij/zij succesvol zijn/haar studie kan afronden en zelfverzekerd genoeg is om eventueel met verdere ambulante begeleiding de weg naar een werkend leven te vinden. Op de achtergrond is er een gedragswetenschapper en een waar je ook altijd terecht kunt voor vragen en coaching.


Elke dag ziet er anders uit en je taken zijn divers. Je bezoekt onze cliënten in de thuissituatie of je spreekt bijvoorbeeld af op school of in de bibliotheek. Je hebt veel vrijheid in het plannen van jouw eigen agenda en stemt samen met de cliënten af wanneer je afspreekt. Samen met de cliënt ben je verantwoordelijk voor het uiteenzetten en evalueren van het begeleidingstraject. Naast de hulpvragen op de gebieden wonen en leven, ondersteun je waar nodig ook bij studie en of werktoeleiding.
"Het leuke aan mijn werk als ambulant begeleider vind ik de diversiteit binnen de functie. Zo ben ik 's ochtends samen met een cliënt hardlopen in het park, ga ik met de volgende afspraak op sollicitatieronde door de stad en ga ik 's avonds een meal preppen met een cliënt".

Profiel

 • Relevant diploma op hbo-niveau (bijvoorbeeld toegepaste psychologie/pedagogiek/social work).
 • Woonachtig in de regio Leiden en in het bezit van eigen vervoer.
 • Affiniteit met de doelgroep autisme en nieuwsgierig naar onze zorgvisie.
 • Ervaring met ambulant en of zelfstandig werken.
 • Flexibel inzetbaar zijn.

Aanbod

 • Contract voor 12 maanden. Bij een wederzijdse klik verlengen we deze graag!
 • Zinvol werk met veel vrijheid om je werkzaamheden en werkuren zelf in te delen.
 • Laptop en telefoon.
 • Salaris vanaf november tussen € 2.870,- en € 3.863,- (FWG 45 van de cao GGZ) o.b.v. een 36-urige werkweek. De lonen worden eind van dit jaar weer verhoogd (volgens cao).
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectiviteitskortingen voor verschillende zorgverzekeringen.
 • Vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
 • Je kunt jaarlijks 5½ week verlof opnemen.
 • Jaarlijks € 500,- naar rato van uren in de vorm van een balansbudget.
 • Jaarlijkse teamdag en een kerst/nieuwjaarsborrel met je collega's.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden, waaronder ook scholing. Daarnaast worden initiatieven gewaardeerd, dus wil jij meedraaien in een project of zie jij mogelijkheden naast je vaste verantwoordelijkheden dan is daar ruimte voor.

Jados is een landelijke organisatie met een centraal kantoor in Arnhem en biedt vanuit 65 locaties, woonbegeleiding, ambulante begeleiding en jobcoaching aan (jong)volwassenen met de diagnose autisme. Dit doen we in de levensfasen waarin studie en/of werk centraal staan. Jados heeft een duidelijke en ambitieuze visie en bevlogen medewerkers die samen met onze cliënten er alles uit willen halen. Met oog voor het autisme, maar vooral de mens die maakt wie je bent. Totaal werken er zo'n 400 medewerkers bij Jados. Meer informatie vind je op onze site www.jados.nlFunctie:ambulant begeleider
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2870 – 3863
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Ambulant Begeleider Jados 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures