Vacature Zorginkoper GZ

Zorginkoper GZ in Rotterdam

Achmea logo

  • Onze projecten

  • Merken

Jong Talent

Over Achmea

  • Solliciteren

Zorginkoper GZ | Regio Rotterdam en Kennemerland

Apeldoorn

Zorginkoop

€4.333 - €5.950

Vast

WO

34 uur

Zorginkoper GZ | Regio Rotterdam en Kennemerland

Apeldoorn

Vast

Zorginkoop

WO

€4.333 - €5.950

34 uur

De gehandicaptenzorg staat voor de grote uitdaging om de transitie te maken naar een toekomstbestendige gehandicaptenzorg. Daarbij zijn er forse uitdagingen op het gebied van financiën, personeel en vastgoed. Zorgverzekeraars Nederland (ZN) heeft met de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) een landelijk akkoord afgesloten om hier tot 2026 gezamenlijk aan te werken. Zilveren Kruis Zorgkantoor sluit hier met haar meerjarenbeleid op aan, gericht op complexe en essentiële zorg, zelfredzaamheid en innovatie.
In de gehandicaptenzorg ligt een duidelijke opgave in de toegankelijkheid en doelmatigheid van zorg. Dat vraagt onder andere om innovaties die bijdragen aan de arbeidsmarktproblematiek en doelmatig werken. We moeten voldoende zorg inkopen voor mensen met een zeer intensieve zorgbehoefte.
Wij zoeken een verbindende, ondernemende en resultaatgerichte Zorginkoper om ons team te versterken. Als spin in het web tussen zorgaanbieders en onze organisatie, ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties. Je bent niet bang om ondernemende initiatieven te nemen en streeft er resultaatgericht naar om de best mogelijke zorg in te kopen.
In deze boeiende functie heb je het volgende takenpakket:

 • Je hebt een eigen inkoop portefeuille binnen zorgkantoorregio's met een complex stakeholderveld; De regio's worden bepaald bij de portefeuilleverdeling.
 • Je bepaalt, samen met je collega's, hoe we de inkoop in de regio vormgeven: we proberen dit zo integraal mogelijk te doen, waarbij we de samenwerking tussen zorgaanbieders in de regio stimuleren; monitoren continuïteit van zorg.
 • Je bent verantwoordelijk om in de regio en landelijk onze doelstellingen uit ons inkoopbeleid te realiseren.
 • Je levert een proactieve bijdrage op nieuw inkoopbeleid voor jouw sector: je vertaalt de input uit alle zorgkantoorregio's naar concrete beleidsvoorstellen en hebt nauwe samenwerking met beleidsmedewerkers voor bijdrage op inkoopbeleid.

De afdeling

Je leidinggevende is de Manager zorginkoop GZ/ GGZ. Als zorginkoper werk je in het inkoopteam GZ en samen met het team GGZ vormen we een inkoopteam. We zijn een afdeling, waarbij we intensief samenwerken met Strategie & Analyse en Naleving & Controle. We zitten op één plek in het gebouw, kennen een informele werksfeer en zoeken elkaar makkelijk op. Ook werken we steeds intensiever samen met Operations, bijvoorbeeld op het gebied van Casebehandeling Complexe Casuïstiek, PGB, meerzorg en om klantsignalen te vertalen naar inkoop. We werken minimaal één keer om de twee weken op kantoor met elkaar.
Wij verzorgen de inkoop van zorg voor alle Wlz klanten van het Zilveren Kruis zorgkantoor. We hebben ongeveer 135.000 Wlz klanten, waar ruim 9 miljard euro zorg geld naar toe gaat.

Jouw achtergrond

 • WO werk- en denkniveau.
 • Analytisch en structurerend vermogen om complexiteit en dynamiek te managen, structuur aan te brengen en keuzes te maken.
 • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden.
 • Je bent een verbinder die graag in een breed in- en extern stakeholderveld opereert.
 • Je bent ondernemend en runt met plezier je eigen portefeuille.
 • Je hebt affiniteit met de zorg.
 • Pro-actief zowel extern in het landelijke veld als intern bijvoorbeeld bij het trekken van projecten en het leveren van input op beleid.
 • Ervaring met en/of enthousiasme voor nieuwe manieren van werken (agile en digitaal) .
 • Zelfreflecterend en lerend vermogen.

Heb je vragen over deze vacature, dan vertel ik je graag meer!

Stuur een e-mail

Over Achmea

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven.

Functie:zorginkoper gz
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4333 – 5950
Uren per week:34 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Zorginkoper GZ Achmea 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures