Vacature Inlevend Communiceren met Vrijwilligers Unieke Training

Inlevend Communiceren met Vrijwilligers Unieke Training in Leidschendam

PRIMAGO

INLEVEND COMMUNICEREN MET VRIJWILLIGERS
Unieke training in het werken met vrijwilligers. Dit alles voor een fijne samenwerking, meer begrip en draagvlak om gezamenlijke doelen te bereiken!
Uniek om dat KOLB (hoe neemt de ander informatie in zich op) en DISC (wat is jouw communicatiestijl en hoe herken je die van de ander) in deze training zijn gecombineerd.
In iedere functie krijg je te maken met het overbrengen van ideeën, informatie en/of adviezen. Communicatie en verwachtingen met vrijwilligers verlopen soms anders dan met 'betaalde' collega's. In één dag geven wij jou inzicht hoe jij jouw kwaliteiten kunt inzetten, hoe jij adviezen en/of ideeën het beste kunt communiceren om vrijwilligers (nog) beter in te zetten voor een samenwerking wat goed voor is hen en voor de organisatie.
Onderstaand een voorbeeld van een traject, maar vraag ook gerust om persoonlijke- of andere leerdoelen in te zetten.

Duur:
1 dag live training in de studio in Leidschendam of in-company
Voor wie:
Deze training richt zich op medewerkers die samenwerken met vrijwilligers. Hoe kan je elkaar op de juiste manier informeren, hoe kan je adviseren en communiceren voor een (nog) betere samenwerking.
Trainingsdoel:
Na deze training heb je meer inzicht in jouw kwaliteiten met de bijbehorende communicatie en presentatie naar de vrijwilligers. Je bent tevens in staat jouw communicatie af te stemmen op de vrijwilliger en dit professioneel in te zetten in het belang van het gezamenlijk doel.
Programma

  • Wat betekent 'Inlevend communiceren'?
  • Je blik van binnen naar buiten en van buiten naar binnen
  • Inspelen op verschillende typen gedrag en houding van de vrijwilliger (mensenkennis)
  • Taakgerichte versus persoonsgerichte ondersteuning
  • Veranderstrategie - hoe krijg je de vrijwilliger mee?
  • Communicatiestijlen - gesprekstechnieken
  • Omgaan met weerstand
  • Optimaal plezier hebben in je werk met vrijwilligers

De training bevat geen rollenspellen, maar er wordt gewerkt met inlevende opdrachten om het gedrag en de communicatie van anderen te kunnen duiden. Om de trainingsinhoud nog beter te 'borgen' is het mogelijk een terugkomdag(deel) te organiseren.
Deze training kan tevens individueel of desgewenst in-company worden georganiseerd of als onderdeel bij een breed scala opleidingen worden ingezet als module 'gesprekstechnieken'.
Uiteraard kan deze training ook ingezet worden voor andere doelgroepen dan vrijwilligers. Een maatwerktraining 'gesprekstechniek' om elkaars werkwijze en communicatie beter te begrijpen en de teamgeest te bevorderen.

Kijk op de Primago Agenda voor eventueel geplande trainingen met open inschrijving.Foto


Jolande ter Borg
Coach/trainer



Functie:inlevend communiceren vrijwilliger training
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Inlevend Communiceren met Vrijwilligers Unieke Training Studio Primago 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures