Vacature Online Marketeer

Online Marketeer in Pijnacker

Logo Engelsman Hoveniers

(Junior) Online Marketeer

Heb jij een passie voor het vergroten van de online aanwezigheid en krijg je energie van afwisseling in je werk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij Engelsman zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij onze organisatie hoog in het vaandel. Om de merkidentiteit van onze organisatie te versterken zijn wij op zoek naar een (Junior) Online marketeer die deze kernwaarden met ons deelt.

In de rol van (Junior) Online Marketeer ben jij de aangewezen kandidaat om onze online zichtbaarheid te versterken. Je houdt de website up-to-date, beheert de sociale media en dankzij jouw expertise weet jij altijd precies welk beeldmateriaal er gebruikt moet worden. Kortom, lekker afwisselend en uitdagend!

Bovendien krijg jij de kans dit beeldmateriaal zelf te verzamelen door actief deel te nemen aan onze projecten. Zo zal je regelmatig meelopen om de meest aansprekende foto's en video's te maken. Klinkt goed! Toch?

Naast een dynamische en uitdagende baan kun je bij Engelsman Hoveniers rekenen op:

  • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze unieke projecten;
  • Talrijke kansen voor professionele ontwikkeling en groei;
  • Een organisatie waar jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd;
  • Leuke activiteiten en bijeenkomsten binnen een organisatie waar werkplezier centraal staat!

Help jij mee om alles groen te maken, zowel op het gebied van duurzaamheid als uiterlijk? Klik op de onderstaande knop. We maken graag kennis met je!

Pijnacker Parttime / Fulltime Afhankelijk van ervaring

Kom kennismaken!

Ben jij net zo enthousiast als wij? Laat via onderstaande button je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie van ons. Is er tijdens het gesprek een goede match? Dan zetten we heel graag snel vervolgstappen!Functie:online marketeer
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Online Marketeer Engelsman Hoveniers 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures