Vacature Vrachtwagenchauffeur/Ritbegeleider

Vrachtwagenchauffeur/Ritbegeleider in Bleiswijk

Vrachtwagenchauffeur/ritbegeleider

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Distributiecentrum

Transport

Vrachtwagenchauffeur/ritbegeleider

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Transport

Distributiecentrum

Terwijl je favoriete radiozender uit de speakers knalt, rijd je met je vrachtwagen vol levensmiddelen over de snelweg naar een volgend filiaal van Hoogvliet. Als vrachtwagenchauffeur / ritbegeleider ben je misschien wel de belangrijkste schakel om winkelvoorraden aan te vullen. En daar ben je trots op; jij zorgt dat alle goederen tijdig en in de juiste conditie op de plaats van bestemming bij Hoogvliet terechtkomen. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.


Dit ga je doen als vrachtwagenchauffeur/ritbegeleider:

Je rijdt vanuit het distributiecentrum in Bleiswijk naar verschillende filialen om goederen, emballage- en retourartikelen af te leveren of op te halen. Veiligheid en hygiëne staan bij jou bovenaan. Hoogvliet heeft als enige supermarkt een eigen afzetbaksysteem, waardoor het laden en lossen fysiek minder zwaar is. Als vrachtwagenchauffeur werk je op wisselende tijden en ben je ook bereid om op zaterdag en zondag achter het stuur te kruipen. Wij vinden het belangrijk dat je ruim van tevoren je rooster weet, en deze is bij ons dan ook altijd twee weken van tevoren beschikbaar.
Daarnaast werk je gedeeltelijk bij de planning als ritbegeleider. Een wisselend aantal dagen per week werk je op kantoor mee en verzorg je de ritplanning. Rekening houdend met geplande tijden, beschikbare ritten, beschikbare vrachtwagens en de rijtijd van de chauffeurs bepaal jij hoe de ritten worden ingedeeld. Daarnaast monitor je het lopende transportproces, stuurt bij waar nodig en hou je contact met de chauffeurs.
Het is een leuke afwisselende baan waarin je het rijden en kantoor met elkaar kan combineren.

Werktijden en Toeslagen
Aangezien ons distributiecentrum nagenoeg 24/7 doordraait en ook onze filialen 7 dagen per week open zijn, vragen we ook wat flexibiliteit van jou als vrachtwagenchauffeur. Hier staan uiteraard, naast een vast salaris, ook zeer interessante toeslagen tegenover.
Zaterdag tussen 6:00 uur en 18:00 uur 30% toeslag
Zaterdag tussen 18:00 uur en 24:00 uur en Zondagen 50% toeslag
Feestdagen 100% toeslag

Dit breng je mee als vrachtwagenchauffeur/ritbegeleider:

 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau.
 • Een rijbewijs C en code 95.
 • Flexibiliteit en een flinke portie zelfstandigheid.
 • Probleemoplossend vermogen.

Continu verwachtingen overtreffen:

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • Een functie als vrachtwagenchauffeur waarbij de fysieke werkzaamheden beperkt zijn.•• Een salaris dat aansluit bij jouw ervaring kennis en opleiding + toeslagen.
 • Een bonus bij goed rijgedrag én een bonus voor schadevrij rijden.
 • Vakantiegeld, een winstdelingsregeling én een bonus als je je niet ziek meldt.
 • Diverse kortingen op o.a. verzekeringen en fietsvoordeel.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Je wordt onderdeel van een gezellige, informele bedrijfscultuur met een ouderwets familiegevoel;
 • Uurloon afhankelijk van leeftijd tussen € 14,58 en € 17,52 bruto per uur, exclusief toeslagen.

Word jij onze nieuwe vrachtwagenchauffeur/ritbegeleider?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure. Neem contact op met de afdeling HR:

Functie:vrachtwagenchauffeur ritbegeleider
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Vrachtwagenchauffeur/Ritbegeleider Hoogvliet Supermarkten 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures