Vacature Transportplanner NL

Transportplanner NL in Bleiswijk

WERKPLEK .


Werken in een fijn en ruim opgezet kantoor. Dat doen we in Bleiswijk. We starten 's ochtends zo rond half 8 met een goede bak koffie of een glas lekkere thee. Een prettige sfeer vinden we belangrijk. Als er uitdagingen op ons pad komen dan zijn we rechtdoorzee maar flexibel in de aanpak. Rond 17u ronden we de dag met elkaar af.


Samen met je collega's maak je de ritplanning. Hierbij ben je verantwoordelijk voor een apart onderdeel binnen de totale planning. De uitdaging is om een goede balans te vinden tussen het aanbod van voertuigen en orders om daarna te komen tot een optimale inzet van mensen en middelen. Vragen van klanten of chauffeurs beantwoord je in samenwerking met je collega's van Customer Support. Hierbij help je daar waar mogelijk. Je gaat werken met het TMS van Cargo Manager en volgt het wagenpark via het Fleet Control Center.


WHAT'S IN IT ?
Allereerst een mooi salaris, passend bij deze tijd. Een kerstpakket platvloers? Wij delen ze jaarlijks uit. Verder bieden we gezelligheid. Op kantoor, maar ook de uitjes en etentjes geven extra dynamiek. We vieren verjaardagen en hebben onze eigen A3 fullcolor truck-kalender. Natuurlijk is er ruimte voor ontwikkeling, heb je recht op voldoende verlofdagen, vakantiegeld, pensioenopbouw en zijn de werktijden bespreekbaar.


WAT WIJ VERWACHTEN ?
We hechten veel waarde aan een positieve instelling en een pro-actieve werkhouding. Je bent een teamspeler die zijn verantwoordelijkheid durft te nemen. Het plannen van wegtransporten is je bekend en je spreekt goed Nederlands. Tot slot ben je handig met de computer en beschik je over een goede typevaardigheid.


2665 MR Bleiswijk

T.

E.Functie:transportplanner nl
Startdatum:08-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Agro Fresh Connection;AFC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Transportplanner NL Agro Fresh Connection;AFC 08-01-2024

Bekijk ook andere vacatures