Vacature Verkoopmedewerker Binnendienst

Verkoopmedewerker Binnendienst in Bleiswijk

Bedrijfsomschrijving

De organisatie waar je zal gaan werken bestaat in totaal uit 17 gezellige en open collega’s. Er zijn 2 vestingen, één in Nederland en één België. Op de locatie in Nederland werken 14 medewerkers. Het is een organisatie met een breed pakket aan technische service- en dienstverlening met innovatieve hardware. Het team biedt een toegewijde binnen- en buitendienst afdeling, een centraal magazijn en een eigen technische dienst.  

Zij zetten altijd een stap extra voor elke klant. Zodra er een nieuwe klant langs komt voor een afspraak, verzorgt het bedrijf en heerlijke lunch. Uiteraard mogen dan alle medewerkers die aanwezig zijn daarvan meegenieten. Daarbij is er één keer per jaar een klantendag. Op deze dag organiseert het bedrijf een ondernemend uitje met alle klanten en alle medewerkers. Het wisselt van parachutespringen tot een dag samen golfen. In de avond wordt er dan ook een overheerlijke barbecue georganiseerd. Het bedrijf is gevestigd in Bleiswijk en is makkelijk bereikbaar met ov, fiets of de auto. Tevens is er ook gratis parkeergelegenheid.

Functieomschrijving

Als fulltime (32 tot 40 uur) Verkoper Binnendienst aan jou de belangrijke taak om relaties van aanvraag tot succes begeleiden in een omgeving waar commercie en techniek hand in hand gaan.  

Samen met je collega’s op kantoor en een team van Accountmanagers buitendienst, begeleid jij de klanten naar de perfecte Point of Sale (POS) oplossing. Als jij met jouw expertise, enthousiasme en flexibiliteit, de verantwoordelijkheid op je wil nemen om het succes van deze toonaangevend organisatie verder uit te breiden, dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Functie-eisen
 • Kennis en/of ervaring in B2B; 
 • Beheersing Franse taal in woord en geschrift; 
 • Kennis van de POS- of Auto ID branche is een pré.
Arbeidsvoorwaarden

Naast dat je een bruto maandsalaris o.b.v. 40 uur tussen de €2.350 en €2.600 op basis van kennis en kunde ontvang kan je het volgende verwachten; 

 • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en innovatief bedrijf;  
 • een baan voor op de langere termijn met kans op een vast dienstverband 
 • Gratis scholing in de richting van je functie; 
 • Een vast en betrokken contactpersoon vanuit Olympia; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis; 
 • Vakantiegeld 8,33%.


Functie:verkoper binnendienst
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via l.vander.caaij@werk.olympia.nl of Lisanne van der Caaij. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Verkoopmedewerker Binnendienst Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures