Vacature Inkoper

Inkoper in Bleiswijk

Inkoper, CEMEX (Bleiswijk) (fulltime - 40 uur per week)

Inkoper, CEMEX (Bleiswijk) (fulltime - 40 uur per week)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Wil je een baan met betekenis, waarbij je een bijdrage kunt leveren aan schone en veilige werkomgevingen in heel Nederland? Dan is de functie van inkoper bij Cemex de job die je zoekt!


Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als (operationeel) inkoper heb je voornamelijk contact met leveranciers in binnen- en buitenland om inkoopoffertes aan te vragen, met hen te onderhandelen (i.o.m. de strategisch inkoper), inkooporders te plaatsen en product- en prijsinformatie op te vragen. Je belt levertijden na en controleert of de orderbevestigingen juist zijn. Daarbij ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige administratieve verwerking van de inkoopbestellingen. Je zorgt ervoor dat deze op tijd en foutloos worden ingevoerd in ons ERP-systeem, zodat de voorraden altijd op het juiste niveau zijn.

Door het inkoopproces binnen Cemex tot in de puntjes te verzorgen, lever je een belangrijke bijdrage aan blije klanten en aan het realiseren van de groeidoelstellingen. Dit doe je niet alleen: je hebt veel contact met de collega's van de Inkoop en met de salesafdeling en schakelt indien nodig met de inkopers van andere zusterbedrijven. Klantvriendelijkheid, service, een goed humeur en een gezonde dosis humor zitten verankerd in je DNA.

Wie zijn wij?

Cemex B.V. ( www.cemex.nl ) is een groothandel in facilitaire, hygiënische en medische producten en diensten. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een 'hands on-mentaliteit' staan bij ons voorop.
Cemex B.V. is gevestigd in Bleiswijk (Zuid-Holland) Nederland.

Cemex B.V. is een zelfstandig onderdeel van OptiGroup Medical B.V. welke weer onderdeel uitmaakt van het Zweedse OptiGroup AB ( www.optigroup.com ).

Binnen de bedrijven van OptiGroup heerst een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een 'hands on-mentaliteit' staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een enthousiaste aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur aangevuld met Nevi 1/Nevi 2;
 • Je hebt enkele jaren ervaring op inkoopgebied, bij voorkeur in een soortgelijke omgeving;
 • Je werkt accuraat, omdat je weet dat fouten verstrekkende gevolgen kunnen hebben;
 • De Nederlandse en Engelse taal spreek en schrijf je goed;
 • Je vindt snel je weg in verschillende computersystemen, waarbij AFAS een pré is;
 • Als je goed met Excel overweg kunt, is dat een pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij je?

Een zelfstandige functie met voldoende ruimte voor eigen initiatief. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur te werken. Sterke kwaliteitskenmerken staan bij ons voorop.
Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

 • - Een marktconform salaris en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden (vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, collectieve bonusregeling, 27 verlofdagen per jaar op fulltime basis, personeelskorting op onze producten);
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching in onze eigen online OptiGroup Medical Academy.

We zijn gevestigd op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk, direct naast de A12 en het (trein en Randstadrail)station Lansingerland-Zoetermeer. Zowel met de fiets, de auto als het OV zijn we dus uitstekend bereikbaar. En natuurlijk hebben we lekkere koffie en thee, een goed gevulde fruitkist en een pingpongtafel!


Dan kun je bellen met () of Hans van Eersel ().

En ben je gelijk al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren op deze uitdagende functie? Dan maken we natuurlijk graag kennis met je! Stuur hiervoor je motivatie en CV naar .

- OptiGroup


OptiGroup
Spectrumlaan 5
2665 NM Bleiswijk
The NetherlandsFunctie:inkoper
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met OptiGroup via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Inkoper OptiGroup 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures